Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Stan podgorączkowy, bóle i zawroty głowy, szybkie bicie serca

Gość Ewelina

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Chciałabym prosić o pomoc, ponieważ nie mam pojęcia co mi dolega... A więc tak juz czwarty dzien mam stan podgorączkowy, temperatura od 36,9 do 37,4. Myslałam ze poprostu łapie mnie grypa ale chyba nie. Stanowi podgorączkowemu towarzyszą lekkie zawroty głowy oraz nie wiem jak to nazwać jakby ucisk na głowe z przodu jak również czasami lekkie pulsowanie. Do tego wszytskiego mam przyspieszoną akcję serca gdy nie wykonuje żadnego wysiłku. Od czterech dni nie wychodzę z domu ponieważ nie czuje się za dobrze, jesli ktos mógłby mi doradzic co to może być byłabym bardzo wdzieczna, jesli ktos miał podobne dolegliwosci również proszę o jakies wsparce. Pozdrawiam
ja mam podobnie. od 3 dni kreci mi się w głowie i czuje się jakbym miała wysoką gorączkę a jej nie mam. najwyzsza temp to 37.3. czuje lekkie pulsowanie i takie jakby prądy cieżko to określić. bylam u lekarza. wlasciwie to lekarka chyba nie zrozumiala co mi jest skonczlo sie na tym ze mam lekko powiekszone migdaly i nie wiedzac co mi jest zapisala mi antybiotyk. ja go oczywiscie nie wykupilam.jak jutro bede sie tak czuła to pojde do troche mądrzejszego lekarza.