Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Niedowład kończyn, wymioty, zapalenie płuc i utrata świadomości po udarze mózgu

Gość kama

Rekomendowane odpowiedzi

Gość wnuczka as

Witam moja 87 letnia babcia tydzień temu mila udar niedokrwienny juz 3 wciagu 4 ostatnich lat babcia ma zastawke serca i migotanie przedsionkow i jeszcze nadcisnienie, przed tym ostatnim udarem byla wmiare sprawna fizycznie,pamietala zawsze o wszystkimam przypominala nam o roznych rzeczach mozna bylo z nia porozmwiac, teraz bojmy sie ze juz tak niebedzie poznaje nas wmiare ale bardzo sie zlosci niechce jesc. Wszystkie wspomnienia do niej wracaja i opowiada o wojnie,zaraz o czyms innym.Jestem dobrej mysli ze jeszcze zostanie wsrod nas juz taki piekny wiek ma tyle przezyla w zyciu moje pokolenie to napewno niedozyje takiego wieku kocham babcie nad życie czlowiek anioł.

Latem udar mózgu to jeden z większych problemów w rodzinach. Ludzie widzą akcje dotyczące udarów, ale jakoś przechodzą obok podobnych alarmów obojętnie. W mojej rodzinie już dwa udary były. Wystarczy tak naprawdę mierzyć ciśnienie systematycznie, aby od razu wiedzieć, kiedy warto zgłosić się do lekarza. Jak chcesz ciśnieniomierz kupić, który na 100% nie fałszuje wyników to odsyłam do Sanity. U nich właśnie brałam pierwsze urządzenie. Pozdrawiam.