Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ogromne zmęczenie a choroba

Gość Marcin

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie. Ostatnio strasznie sie martwie swoim zdrowiem. co spowodowało to zmartwienie? Otuż od ponad roku gdy przychodze ze szkoły czuje ogromne zmęczenie i musze odespac z 2h. jestem raczej człowiekiem aktywnym fizycznie, chodze po górach wspinam sie, nie moge nażekac na kondycje! Jestem na profilu bilogiczno-chemicznym i z tego co wiem np takie zmęczeni e może być wyołane uszkodzeniem przegrody miedzykomorowej. Co doprowadza do mieszania sie krwi natlenionej z nienatlnioną. Jednak moje pytanie jest takie czy takie zmęczenie może być objawem jakiejś choroby?wiem ze powinnienem iść do lekarza z tym problem jednak sie bardzo martwie i jestem strasznie niecierpliwym człowiekim. z góry dziekuje za odpowiedz!
Poświęć te 60 złotych pójdź na wizytę do prywatego kardiologa, niech obejrzy Twoje serce, jeśli masz jakaś chorobe lub wadę serca to ją zauważy, wtedy będziesz mógł spać spokojniej. Żaden lekarz nie jest w stanie powiedzieć o co chodzi bez oglądania Twojego serca, zastanawianie się nad tym co się dzieje jest niepoważne.
Witam Cię ! Dlaczego olbrzymie zmęczenie zaraz kojarzysz z poważnym schorzeniem serca ? Może to przecież być zwykła anemia. Albo skutki uboczne leczenia antybiotykami ? Te dwie przyczyny łatwo można usunąć, ale musiała bym wiedzieć więcej o Tobie w zakresie zdrowia i leczenia oraz odżywiania w ostatnich 2 latach. Napisz do mnie na GG 7082787 Razem dojdziemy do tego bez potrzeby umierania ze strachu z powodu rzekomego schorzenia serca. Pozdrawiam Dana