Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ciągłe zawroty glowy, kołatanie serca i uczucie ze zaraz zemdleję

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM MOŻE KTOS POMOŻE
To bylo w wielki piątek(07.04.2023) zrobilo mi sie strasznie slabo bylem caly blady musialem usiasc na podlodze bo bym sie przewrocil na ziemie czulem sie jakby ktos mnie udezyl bejsbolem przez głowę to stalo sie tak nagle. Zona robila mi oklady na kark z lodu dala mi wody zaprowadzila na lozko zaczelo mi sie robic lepiej, po pewnym czasie mialem drgawki z zimna jakbym byl w zimę na dwozu ale mi przeszlo. Nastepnego dnia zaczalem dziwnie widziec jakbym to nie byl ja jakbym widzial po 3,4 piwach obraz taki wyostrzony czulem sie otepialy zapominalem co mam zrobic problemy z koncentracja. Czasami czuje sie tak fatalnie jakbym mial zaraz zemdlec. Coraz czesciej mnie boli glowa z przodu i czuje pulsowanie zyl jak sa skronie jakbym mial strasznie duze cisnienie tam. Laryngolog wszystko jest dobrze ortopeda wszystko jest dobrze. W szpitalu mi robili ct mrt glowy wszystko dobrze. A jeszcze mi dfetwieja palce u dloni czasami po lewej a czesciej po prawej ale tylko jak leżę. Prosze o wasze opinie i pomoc. Do tej pory mam ten stan nie wiem już co mam robić.
moj adres w razie w
mariuszkozieloppl@gmail.com
Prosze pisać tu na forum albo na mail

Hej. Teraz po tej cudownej pandemii i szczepionkach będzie trudniej dociec co się dzieje z naszym organizmem.

Ja też się borykam z zawrotami glowy, taka słabością w środku prawie aż do omdleń.

Ale zdiagnozowałam u siebie celiakii po gastroskopii doszła przepuklina rozworu przelykowego żołądka muszę mieć operacje bo to mnie strasznie rozpiera od środka.

A co do Twoich objawów może sprawdz sobie kręgosłup? Odcinek szyjny? Czasem jak nerw uciska to są takie dretwienia i dziwne samopoczucie.

Pozdrawiam. Daj znać co i jak.

Ola A.