Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie w żołędziu penisa

Gość jackyl1988

Rekomendowane odpowiedzi

Gość jackyl1988
Witam nie wiem czy ta strona jest od tego ale niewiem gdzie szukać a nie moge znaleźć odpowiedzi i odpowiedniego forum do mojego przypadku...Dzis prawie caly dzien lekko czuje kłucie w żołędziu penisa w jednym miejscu jak już wyczuje że kłuje to tak impulsywnie przez chwile i przestaje i tak co jakiś czas,nie mam żadnego krwawienia lub krostek żeby nie było że coś ukrywam mam jedynie stulejke...I niewiem co to mi dolega a do lekarza wstydze sie iść może ktoś coś na ten temat wiedzieć? prosze o pilną odpowiedź...chyba nocy nie prześpie... :-(
Gość jackyl1988
wstydze sie...bo nie dość że to upokarzające to jeszcze boli...a lekarze jednego mamy w szpitalu a ja nie cierpie szpitalu....ehhhh boje sie że zaraz wezmą mnie na stół operacyjny i zaczną mnie kroić....więc może ktoś coś doradzi co to mnie spotkało ? :((
To nie jest upokarzające.Bo to ma Ci pomóc.Wiele osób cierpi i idą do lekarza po poradę...słuchaj nie bój sie że będą cię kroić !PO 1) Musisz sie zgodzić na jakiekolwiek cięcie ,po 2)to dla Twojego dobra.. nie męcz się.. bo wcale nie jest powiedziane że to coś poważnego!! Lekarz Ci pomoże!!! Idź i nie zwlekaj!! i daj znać...co słychać i czy jest lepiej!
Gość jackyl1988
w poniedzialek bede mial wyniki krwi i moczu i odrazu pójde z nimi do lekarza żeby mi powiedziała co mi dolega...a co do mojego członka to jeżeli będzie z krwią i moczem dobrze to pójde do lekarza urologa...i oczywiście dam tutaj znać co i jak sie dzieje :)
Ja mam ważne pytanie! Bo na moim członku mam jakieś żółte jakby krostki ale takie amlutkie i nic nie czuje a one jakby przybywają jak z rękawa ;(. I nie wiem co to jest i jak to leczyć możecie mi powiedzieć jak ktoś wie ? :[ O i jacki gratulacje ;)
Witam mam problem od kilku dni zauważyłem, iż w dolnej części napletek jest zrośnięty z żołędziem. Troche sie boje bo wczesniej nic takiego nie zaopserwowałem dotego troche mnie boli gdy dotykam jego czubka . Moze mi ktos pomóc prosze o szybką odpowiedz z góry dziękuje