Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zabieg elektrofizjologiczny w Instytucie Kardiologii w Aninie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich, 16 wrzesnia jestem proszony na izbe przyjec do Instytutu Kardiologii w Aninie, a dzien pozniej mam miec przeprowadzony zabieg elektrofizjologiczny,byc moze połaczony z ablacją,ale to juz zalezy od wynikow wywolania lub nie arytmii i mozliwosci zniszczenia ogniska jej. Chcialbym zapytac czy ktos z Was mial tam przeprowadzany ten zabieg,jakie sa wasze wrazenia,jak to wyglada jesli chodzi o zespol go wykonujacy,o opieke,standarty itp? Jak rowniez w waszym przypadku zakonczyl sie zabieg tam przeprowadzony? Pytam,poniewaz w moim przypadku wszystko ustalane bylo w biegu ,w okresie urlopowym wiekszosci lekarzy i nie znam zadnych szczegolow. A zdecydowana wiekszosc recenzji pochodzi z osrodka Allenort-od ktorego zaczalem swoja przemiła przygode;) Dziekuje za wszelkie opinie i odpowiedzi. Staszek
Witam Ja miałam ablacje własnie w Aninie jestem zadowolona chociaz nie mam juz pulsu 250/minute to pozostaje jakis uszczerbek na zdrowiu np kołatanie serca (bije jak chce) nie szybko ale wolno i mocno ale nie jest to takie uciazliwe jak przed zabiegiem z pulsem 250 na minute w spoczynku nie da sie zyc wiec zgodziłam sie na zabieg i nie zaluje chociaz jest to nie miły zabieg tylko w znieczuleniu miejscowym Pozdrwawiam i zycze zdrowia