Gość Gość Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Papiery do Anina zostały przekazane na początku października, tydzień temu telefon informacyjny, że czekamy w kolejce na przyjęcie do szpitala. Kolejka podobno długa, mało miejsc, mało przyjęć. Pacjent z ostrą niewydolnością serca, EF 19%, może być kwalifikowany pod przeszczep. Czy długi czekaliście na przyjęcie do szpitala w Aninie? Pani w rejestracji powiedziała, że minimum pół roku... Liczę pozytywne historie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa40zToF Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Hej! Jestem pacjentką Anina już 23 lata. Od czerwca zeszłego roku czekam na termin czwartej z kolei operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Gość Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 31 minut temu, Gość Ewa40zToF napisał: Hej! Jestem pacjentką Anina już 23 lata. Od czerwca zeszłego roku czekam na termin czwartej z kolei operacji. Straszne są te terminy... Nie wiemy co robić, czy są jakieś szanse żeby to przyspieszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Noni Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Hej. Ja czekałam ok. 4,5 miesiąca. Też się niecierpliwiłam. Dzwoniłam ze dwa razy do sekretariatu. Skierowanie czeka na weryfikację profesora, który ponoć co miesiąc jej dokonuje. Myślę jednak, że rzadziej. Trzeba też wiedzieć, że we wszystkich szpitalach obecnie trwa zastój, gdy pojawi się na oddziale covid. Jak minie kwarantanna to dopiero operowani są pacjenci, z oddziału, którzy nie wychodzą na przepustki. Ale w międzyczasie przychodzą nowi pacjenci i są zabiegi na oddziałach bez kwarantanny. Myślę sobie, że pilne i ostre przypadki są przyjmowane szybciej. Może zadzwoń do sekretariatu za jakiś czas i pytaj czy jest już postęp, czy w danym miesiącu już była klasyfikacja do przyjęcia? Dużo zdrowia Wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Gość Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 9 godzin temu, Gość Noni napisał: Hej. Ja czekałam ok. 4,5 miesiąca. Też się niecierpliwiłam. Dzwoniłam ze dwa razy do sekretariatu. Skierowanie czeka na weryfikację profesora, który ponoć co miesiąc jej dokonuje. Myślę jednak, że rzadziej. Trzeba też wiedzieć, że we wszystkich szpitalach obecnie trwa zastój, gdy pojawi się na oddziale covid. Jak minie kwarantanna to dopiero operowani są pacjenci, z oddziału, którzy nie wychodzą na przepustki. Ale w międzyczasie przychodzą nowi pacjenci i są zabiegi na oddziałach bez kwarantanny. Myślę sobie, że pilne i ostre przypadki są przyjmowane szybciej. Może zadzwoń do sekretariatu za jakiś czas i pytaj czy jest już postęp, czy w danym miesiącu już była klasyfikacja do przyjęcia? Dużo zdrowia Wszystkim! Dziękuję za odpowiedź, dużo mi rozjaśniłaś. Właśnie taki mam plan, żeby tam dzwonić co jakiś czas. W ich ocenie pacjent może czekać, a my martwimy się żeby przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Gość gość Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Witam , czy długo się czeka na wizytę w poradni przy ul. Alpejskiej czy do tej poradni potrzebne jest zrobienie testu covid? Może ktoś był ostatnio ? Jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa41zToF Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Tam jest wiele poradni. Zadzwoń do tej, do której masz skierowanie, i zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi