Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłujący ból brzucha w określonych pozycjach, ból kości

Gość mariusz18

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam 18 lat i mam problem z prawa strona brzucha, tak szczerze nie wiadomo co mnie boli, nie mam wyrostka bo juz jest usuniety, ból mozna opisac tak, ze kłuje czy uciska, ale tylko czasami (moge kichac, naprezac miesnie, ale jednak zaboli w nijakim momencie) i tylko w okreslonych pozycjach, mocz i kał raczej normalne, nie mam zbytnio apetytu, od zawsze mam czerwone policzka i jak sie domyslam mam hipogonadyzm z tego powodu ze słabo sie rozwinalem, bardzo podobnie do zespolu klinefeltera, czesto bola mnie kosci (szczegolnie po duzej dawce alkoholu, oczywiscie na kacu) z wyjatkiem ze moje genitalia sa mniej wiecej w normie (penis 15cm, jadra 4-4,5cm) i rosnie mi zarost na twarzy (ale jasny i rzadki), jestem takze bardo chudy, wskaznik BMI mniej wiecej ok 16,5, mam problemy z widzeniem (niewyraznie) i jestem ospały, aha i mam dusznice bolesna ale objawiajaca sie tylko podczas nic nie robienia, gdy jestem aktywny wszystko jest ok to tyle, ale najbardziej interesuje mnie odpowiedz na pytanie pierwsze, co z tą prawą stroną bo nie pozwala mi to normalnie funkcjonowac, nie moge np biegac badz szybko chodzic
mam idetyczne objawy, na początku zaczęło sie od duszności i slabosci, doszly bole,sennosci,nadmierne oddawanie moczu i kucia, robilem badania krwi i watroby, wszystko w normie. Lekarze mowili ze to z przemeczenia i z nerwow, wiec zrobilem sobie wakacje, moje wakacje trwaja juz 3 miesiace, nie robie praktycznie nic, chodze na spacery, unikam stresu, siedze przed komputerem, spedzam czas z dziewczyna. 3 miesiace bez wiekszego wysilku fizycznego i bez wiekszych stresow, ale bole nie ustaja. niepokoi mnie to strasznie i chcialbym wiedziec co to moze byc, jezeli komukolwiek przychodzi cos do glowy prosze o porady