Gość siedlarz Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Witam serdecznie szukam info na temat niebezpieczenstw drugiej operacji bajpasów... moj tata w najblizszych dniach mam miec po 10 latach kolejna operacje... czy niebezpieczenstwo jest wielkie?? jakie sa statystyki zwiazane z ta operacja czy jest to bardzo niebezpieczne??? operacja ma byc w krakowie w szpitalu jana pawla II czy sa tam przeprowadzane operacje maloinwazyjne???? dzieki za wszelka pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
mik Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 mój ojciec miał zakładane bypassy dwa razy. teraz ma się całkiem dobrze. jest sprawny, nawet uprawia lekkie sporty. szpital j.p.II w krakowie to jeden z najlepszych placówek specjalizujących się w tego typu zabiegach, więc na pewno otoczą pacjenta opieką na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jacek222 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Miałem zabieg założenia bajpasów w 2010r w Aninie.Po pól roku w Nałeczowie naprawiają mi bajpasy.Już mam cztery stenty jeszcze mam mieć dwa.Operacja na otwartym sercu.naczynia pobrane z pierśiówek i klapa.To tak jakbym silnik naprawiał wczasie jazdy.W Aninie zależy pod jaki zespół operacyjny trafisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość greys Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam. Moja operacja była w sierpniu 2009. Wstawione 2 bajpasy tętnicze, (trwalsze!!!, ale jak się okazuje nie zawsze). Jeden już nie drożny, założyli teraz 2 stenty, co dalej?, nie wiem ,mam nadzieję że nie będę musiała podejmować decyzji o następnej operacji, mam 49 lat. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi