Marekk Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Witam. Mam pytanie o Atorvox generyk Sortisu. Czy są tu użytkownicy, stosujący? Prosiłbym o państwa opinie i zastrzeżenia. Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa Rybka Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 To tak jak z płytkami z chin. 90% leków odtwórczych pochodzi z indii lub chin - mimo iz pisza że produkcji Polskiej to tak serio kupuja substancję czynną w tych krajach. Jeśli musisz oszczedzać to ok (wiele nie zaoszczędzisz). Warto kupować Sortis 40 jego cena jest bardzo dobra. Mozna dzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zadowolony Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Atorvox nigdy nie był i nie będzie taki jak Sortis. Preparat beznadziejny i nie dostępny w aptekach,ponieważ byłnieskuteczny.Ja osobiście mam zalecony ATROX i mam takie same efekty jak po Sortisie i pełen satysfakcji finansowej.Tak,więc zapytaj swojego Lekarza o lek Atrox. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Renata Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Atorvox to bardzo dobry i skuteczny lek, nie ma sensu wydawać pieniędzy na dużo droższy Sortis, gdyz działa identycznie. Atorvox jest produkowany w Polsce. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Renata Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Aha, zapomniałam dodać, że ATORVOX jest jak najardziej dostępny w aptekach, gdyż sama go przyjmuję. Pan *Zadowolony* to widocznie przedstawiciel firmy farmaceutycznej i zachwala swój lek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość marcin Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 sortis 40 - zły lek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Justynka Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Dlaczego twierdzicie, że to zły lek? Mąż jest po by-passach, ma też utrwalone migotanie przedsionków i bierze Sortis. Brał różne. Po operacji zmienili mu na Sortis. Nie jest, aż tak drogi, jak się kupi Sortis 40 i podzieli ma dwie części. Wystarcza na dwa miesiące, a cena 46 zł. dzielona oczywiście na dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość helcia Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Do Justynki sortis 40 mg --- 14 tabletek kosztuje 46 zł a wiec na dwa miesiace to troche za mało , sortis 40mg --- 30 tabletek kosztuje 83 zł i co mi w aptece powidzieli ze ten lek sie nie dzieli poniewaz jest powlekany bo nie bedzie miał takiego samego działania jak tabletka w całosci a jak to jest to sama juz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość maja Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 A ja kupuję sortis 30 tbl 40mg po 37zł. jestem po by-passach. Słyszałam, ze nie mozna dzielić. Chciałam zakombinować kupując 80mg i dzielić, ale cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość vince85 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Dotąd dzieliłem Sortis 40-kę, ale kardiolog odradził mi to, bo wg niego osłabia to działanie leku. Ale przy takim leku sądzę, że można np. brać podwójną dawkę co drugi dzień... vince85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bogdan A Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mam 56 lat i od dwoch stosuje Sorti 40. NIE powinno sie go dzielic (powlekane tabletki). Lykam co trzeci dzien dla obnizenia cholesterolu. dziala bardzo skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Karioka16 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Wczoraj zjadłam na sniadanie Sortis i popiłam maślanką. Dostałam biegunki. Czu umrę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szeriemietiew Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Karioka, ty głupia jesteś chyba. Nie umrzesz od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Edmund Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Karioka 16. Muszę Cię zmartwić. Niestety, umrzesz .Masz to zagwarantowane przez Pana Boga. Pytanie tylko kiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi