Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zażywanie Atorvoxu

Marekk

Rekomendowane odpowiedzi

To tak jak z płytkami z chin. 90% leków odtwórczych pochodzi z indii lub chin - mimo iz pisza że produkcji Polskiej to tak serio kupuja substancję czynną w tych krajach. Jeśli musisz oszczedzać to ok (wiele nie zaoszczędzisz). Warto kupować Sortis 40 jego cena jest bardzo dobra. Mozna dzielić.
Gość Zadowolony
Atorvox nigdy nie był i nie będzie taki jak Sortis. Preparat beznadziejny i nie dostępny w aptekach,ponieważ byłnieskuteczny.Ja osobiście mam zalecony ATROX i mam takie same efekty jak po Sortisie i pełen satysfakcji finansowej.Tak,więc zapytaj swojego Lekarza o lek Atrox. Pozdrawiam
Dlaczego twierdzicie, że to zły lek? Mąż jest po by-passach, ma też utrwalone migotanie przedsionków i bierze Sortis. Brał różne. Po operacji zmienili mu na Sortis. Nie jest, aż tak drogi, jak się kupi Sortis 40 i podzieli ma dwie części. Wystarcza na dwa miesiące, a cena 46 zł. dzielona oczywiście na dwa.
Do Justynki sortis 40 mg --- 14 tabletek kosztuje 46 zł a wiec na dwa miesiace to troche za mało , sortis 40mg --- 30 tabletek kosztuje 83 zł i co mi w aptece powidzieli ze ten lek sie nie dzieli poniewaz jest powlekany bo nie bedzie miał takiego samego działania jak tabletka w całosci a jak to jest to sama juz nie wiem.