Gość miranera Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Http://lymepoland.com/pliki/poradnik-dr-piotra.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MIRANERA Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Męczymy się z mężem już 3 mce z obniżoną temperaturą i osłabieniem... okazało się że mamy boreliozę po ugryzieniu kleszcza jakieś 1,5 miesiąca temu. obecnie po antybiotyku, ale nadal z obniżoną temperaturą, mąż mocno się poci w nocy i pada na twarz wieczorem, ja bardzo zamulam z rana... Mamy różne diety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Renia 987 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 U mnie temperatura waha sie 35-36 stopni, trwa to już wiele lat. Od trzech lat leczę boreliozę. Mam tez niedoczynnosc tarczycy (bardzo często osoby chore na boreliozę mają zniszczona tarczycę), biorę hormony - tsh od dłuższego czasu w normie, a temperatura dalej niska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kara Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 A może to alergia? Cytuj Odnośnik do komentarza
bizzy Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Moja mama już 37 lat ma temperaturę 35,6C. Nic jej nie jest i czuje się dobrze. Ogólnie zawsze jej wszędzie ciepło ;). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maryna40 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Mam 40 lat, niska temperature zapewne od zawsze. Odkrylam to moze z 15 lat temu. Moja mama tez ma taka sama temperature, babcia tez miala, wiec odpowiedz widze w genach. Czasami spada mi do 34,6C. Czuje sie wtedy otepiala, slaba, zmeczona. Szybciej sie mecze niz normalny czlowiek, ale biegam 3 razy w tygodniu I pracuje fizycznie. Nie poddaje sie! Po goracej kapieli mam kolatanie serca, czy po srodkach przeciwgoraczkowych. Wierze, ze niska tempertura pozwoli mi zyc dluzej I mlodziej:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ankas22 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Ja jestem zadowolona z tego jak działa bezrtęciowy termometr Classic. To jest marki Geratherm. Jest dokładny, pomiar nie trwa długo. Higieniczny, szklany, nie jest na baterie, także będzie działać do końca świata i jeden dzień dłużej, o ile się nie stłucze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość januszee Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Dobrze mi się osobiście korzysta z termometru Multitemp. Miałam wcześniej zwykły, elektroniczny, dotykowy. Mierzył szybciej niż rtęciowy, ale i tak wolniej niż ten bezdotykowy. Tutaj czas pomiaru to jedna sekunda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tygaee Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Dobrze działa termometr nonContact Geratherm. To niemiecki produkt, solidny, przebadany klinicznie, nie przenosi bakterii, z tego co wiem to używają go w szpitalach, przychodniach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość uterr Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Myśmy do domu zamawiali internetowo termometr Classic Geratherm. Fajna sprawa, kosztuje kilkanaście złotych, a nie trzeba baterii wymieniać, jest tradycyjny, ale z drugiej strony ekologiczny i bezpieczny, bo bez rtęci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ulkaa Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zadowolona jestem z zakupu termometru bezdotykowego Multitemp. Duża wygoda, bo można zaoszczędzić mega dużo czasu jak ktoś w domu zachoruje. Pomiar nie zajmuje kilku minut, czy nawet kilkunastu jak przy tradycyjnych termometrach, tylko sekundę, a jest dokładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kamilka33 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zadowolona jestem z termometru Geratherm NonContact. Super że jest bezdotykowy bo przez to higieniczny. Ja to miałam trochę obrzydzenie do tych wszystkich które mieliśmy wcześniej i były używane przez kilka osób w domu, dość namacalnie ;P Potem nawet było taki termometr po prostu czuć drugą osobą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ada44 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Polski termometr Mini Temp kupowałam pod koniec tamtego roku i cały czas mierzy tak samo sprawnie, łatwa obsługa, przejrzysty wyświetlacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ankasx Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Warto mieć analogowy termometr w domu bo elektroniczny to się może zepsuć a analog choćby ten Classic co my mamy to ma wieczystą gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Arleta Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Zamawiałam w tamtym tygodniu termometr Multi Temp, niedawno dotarł. Działa tak jak było w opisie na stronie – pomiar 1 sekunda, można mierzyć dotykowo, w uchu, przy skroni albo na odległość przez podczerwień. Wygodny, prosty w sterowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Do admina Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 WYRZUCIĆ SPAMERÓW!! CZYTAĆ SIĘ OD TEGO ODECHCIEWA! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi