Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Strach przed omdleniem przy nerwicy

tomek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 24 lata. Niby wszystko ok. Wlasna firma, rozrywkowy tryb zycia ( BARDZO ), az tu nagle wiadomosc, ze bede ojcem...ok. Mija troche czasu i pojawiaja sie pierwsze loty ( tak to nazywam ). Robilem EKG serca, mierzylem cisnienie, wizyty u lekarza rodzinnego niemal codziennie. Tabletki ziolowe, melisa, spacery, uprawiam sport (gram w pilke nozna ). I nic..:(( Poszedlem na wizyte do pana profesora, profesora. Odnioslem wrazenie jakbym byl zlem koniecznym skasowal 150 zl. i przypisal *COAXIL*. Niby jest lepiej, ale wciaz zdarzaj sie loty. Boje sie , ze bede musial przestac grac w pilke, bo gdy gram boje sie ze nagle padne i bedzie.....sami wiecie co mam na mysli...Nie wiem co mam robic??? Co myslec???
Witajcie. Nazywam to lotami, poniewaz nic innego nie przyszlo mi do glowy np., czesto mam wrazenie jakbym mial pasc, zawroty glowy, punktowe bole glowy, podswiadomie pojawiaja sie leki niekontrolowanego odruchu,slabo mi, kolatanie serca. Caly czas stosuj COAXIL, bylem niedawno u lekarza. Raz jest lepiej raz gorzej, zaczalem pic magnez z wyciagu ziol, staram sie zdrowo odzywiac. Lekarz stwierdzil, ze jestem w tzw., grupie ryzyka ( na nerwice cierpi moja mama ) no i przypadlo na mnie. Dzis mialem straszny dzien, musialem dzialac w pracy lecz nie bylem w stanie juz sam nie wiem moze to przez pogode, czuc juz jesien... Ostatnio uslyszalem, zeby pic dziurawiec, kupuje herbaty w sklepach zielarskich. Staram sie funkcjonowac, cos robic aby nie zwariowac. Przestane raczej grac w pilke.:(((((((((((((((((((((((((
wiataj Tomku jesli chodzi o ten lek Coaxil ja bralam go 2 miesiace i myslalam ze oszaleje on na MNIE DZIALAL ODWROTNIE NIE potrafilam nic zrobic ,gubilam sie ,czulam ze mam nogi jak z waty[chociaz jeszcze mi sie chwieja]ciagle czeslam sie nie dawalam sobie rady wiec odsawilam go i czuje roznice .ale nerwy daja swoje.przeszlam na ziolka .chmiel meliska i waleriana.pozdrawiam .