Gość paulina Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 dostalam dzisiaj opis z holtera "rytm wiodacy zatokowy z czestoscia min.37min, sredni65min max 123min. w zapisie EKG uwidoczniono 11 pojedynczych ekstrasystolii nadkomorowych. uwidoczniono czesta niemiarowosc zatokowa. nie uwidoczniono komorowych zaburzen rytmu serca. badania 6 lat temu holter "niewielkie fizjologiczne niedomykalnosci zastawek mitralnej i trojdzielnej bez znaczenia hemodynamicznego" musze tez nadmienic ze zmagam sie z niskim cisnieniem, od okolo 100 ponizej drugie 70 i ponizej i puls nawet do 47 lekarze twierdza ze jestem okazem zdrowia ze wmawiam sobie choroby ciezko mi sie oddycha mam odwieczny problem z omdleniami moje pytanie brzmi, czy jeszcze jest sens chodzenia i robienia badan? czy to cos powaznego? zrozpaczona...p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi