Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dobry kardiochirurg do założenia bypassów w Katowicach Ochojcu

ikro

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pacjent

Wszyscy są doskonali. Nie tylko lekarze ale również pielęgniarki. Wiem co mówię. Właśnie wyszedłem z kliniki po 6 dniach od operacji. Czuje się świetnie choć klatka piersiowa trochę pobolewa. Pobolewa to nie znaczy boli nie do wytrzymania. Proszę się nie bać i poddać się operacji. Szukanie najlepszego uwłacza tym wspaniałym ludziom. Pełny szacunek dla całego personelu.

Cytuję wypowiedź w innym wątku. Wygląda na to, że ktoś logując się pd różnymi nickami (IP to samo) i w bardzo zbliżonym czasie, wylewa swoje żale. Anonimowo można wszystko napisać .... Kasia2358545738534 • 2013-01-28, 21:03 • IP: 195.20.218.** Klinika z certyfikatem? To jakaś kpina i bzdura ! Gdzie są lekarze profesjonaliście? Gdzie profesorowie ? Opieka pooperacyjna pięlegniarek i lekarzy mojego ojca beznadziejna ! Żadnych badań kontrolujących pracę serca ! i nikogo nie ciekawiło jak pracuje serce po ich *fachowej pracy* ? I własnie brak ambicji ze strony lekarzy poskutkowała śmiercią mojego ojca. Ta klinika to jedno wielkie nieporozumienie. Nie polecam nikomu oddać swojego zdrowia w takie ręce.

Mam wujka, który w Ochojcu był operowany 3 miesiące temu. Nie narzekał na opiekę, wręcz odwrotnie! Chwalił. Lekarz prowadzący badał go 2 x dziennie, pielęgniarki miłe. Inni pacjenci też byli zadowoleni z opieki. Teraz czuje się dobrze tylko od czasu do czasu boli go mostek, ale podobno to normalne.