ekez Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Moj Ojciec mial 3 tygodnie operacje by passow. Generalnie czuje sie dobrze, nie ma depresji. jedynie co jest nie tak to ciagly kaszel z flegma i polowiczna utrata wzroku na jedym oku. widzi tylko czesc. czy może ktos ma tez takie objawy? albo spotkal sie z nimi? dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
krys51 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 W maju przeszedłem operacje bypassów. Kłopoty ze wzrokiem miałem przez mniej wiecej 5 tygodni po zabiegu, tyle że problemy nie tyczyły sie tylko jednego oka. Łapałem się na tym, że czytając sms-a w komórce tekst widziałem potrójnie. Towarzyszyły też temu zawroty głowy. Kaszlałem przez miesiąc po operacji. Teraz czasami zakaszle ale jest to już suchy kaszel. Cytuj Odnośnik do komentarza
ekez Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 wielkie dzieki za odpowiedz. troche mnie stresowal ten kaszel. co do oka, to lekarz powiedzial ze musial byc zakrzep i Ojciec dostal zastrzyki na rozrzedzenie krwi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zzz Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Bardzo często spotyka sie podobne dolegliwości po tej operacji, choć nie zostało wyjaśnione skąd sie one biorą, proponuje przeczekać, oczywiście pod stałą obserwacją lekarzy, i dopiero gdy objawy nie miną zgłosić sie do specjalisty pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
ekez Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 jak sie okazalo, kaszel to zapalenie gornych drog oddechowych. :( Ojciec wymyslil sobie spacer i zawialo go. ma antybiotyki, ale czuje sie juz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi