Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Drętwienie nogi od kostki do łydki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam taki problem mam zdrętwiałą noge od kostki do łydki juz od czwartku, od srody do czwartku byłem na truskawkach i przez 2 dni przycisnieta mialem prawie cały czas ta noge, ale to chyba nie mozliwe ze 3 dzien juz trzyma od tego ze noga była przycisnieta. Wczesniej miałem podobna sytuacje s uchem jechałem samochodem i godzine przekimałem i ucho pasem mialem przycisniete i tez to tak trzymało 3-4 dni. I nie wiem czym to jest spowodowane, i czy jest to mozliwe ze to od tego ze przez pol roku podpalam papierosy srednio 1-2 dziennie ? Co robic ?
Hej. Mialam tak samo jakis miesiac temu. Tez bylam na truskawkach i tez od kostki do lydki zdretwiala mi noga. Prawa. No i myslalam ze przejdzie, ale z tydzien nie przechodzilo i kilka razy zdawalo mi sie jakmy mi prad przez ta noge przeszedl. To sie jakos nazywa, ale nie pamietam jak. W kazdym razie mam juz w miare normalne czucie w nodze, mowie *w miare* bo jednak jakby gryzl mnie w nia komar to bym pewnie nie czula;p ale nie robie z tego wiekszego halo, pewnie tak juz zostanie, trudno z tym da sie zyc, w niczym nie przeszkadza, ludzie maja wieksze problemy wiec sie nie masz czym przejmowac, smaruj sobie to jakimis masciami, napewno przejdzie