Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zachwiania równowagi i drętwienie nóg na tle nerwowym

matek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Dosc dokladnie przeczytałam wszystkie tematy,ale chyba o mojej dolegliwosci nic nie ma.Otoz mam dziwne uczucie kiedy ide albo stoje,ze ziemia usuwa mi sie spod nog .Trwa to juz z 15 lat.Najgorzej jak o tym pomysle i ide np.po rownej powierzchni ,wtedy nogi robia sie dretwe ,kolana miekkie i szybko skrecam np.na trawe.Po nierownej powierzchni idzie mi sie jakby lepiej.Czesto kiedy wychodze na spacer z pieskiem trzymam smycz w reku i wtedy czuje sie pewniej i nie ma problemu.Robilam badania -oprocz rezonansu.Blednik w porzadku tarczyca tez wyniki w normie.Zawsze bylam znerwicowana,spieta i chyba to wszystko na tle nerwowym.Ale jak tu dalej zyc?
witam z tymi nogami to mamm tak od 2lat non stop zupelny brak rownowagi do tego spiecie miesni najbardziej w karku , nie moge stac , siedziec , i chodzic do tego w glowie cisnienie jakby mialo mi rozwalic glowei zatkane uszy i straszne zaniki w glowie nie mam juz sil , i nie moge brac lekow bo jestem w ciazy , a jak bralalm to tez bylo zle nie mam, juz nadziei na lepsze jutro