Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lekowa

Rekomendowane odpowiedzi

Od zakonczenia 2 lock downu zmagam sie z nerwica lekowa najgorsza jest noc budze sie w nocy z uczuciem goraca i szumem w glowie I potrafie juz nie przepasc nocy a rano niestety do pracy 😥😥 biore ashwagandha kazdego Dnia i zapisalam sie na joge Boje sie brac propanol bo slyszalam duzo zlych opini o nim  czy Moze mi ktos powiedziec skad Te szumy w glowie czy to atak nerwicy bylam u lekarza z tym tu Jestem w Anglii to powiedzial ze to od ucha a ja wiem ze to nerwica  poradzcie cos 

Dla mnie natrętne myśli były  nie do opanowania. Dotyczyły głównie chorób, gdy coś mi jest lub coś boli to natychmiast uruchamia się fala lęku. Zaczynam najpierw szukać info w internecie a gdy każda strona pokaże mi ze to rak wpadam wówczas w histerie i biegałem do lekarzy z każda drobnostka. Wpadałem w swego rodzaju obsesje na punkcie chorób. Nie wiedziałem jak to wyeliminować. Obecnie na terapii z moja panią psycholog przerabiamy te automatyczne myśli i wiem co robie zle.... Stosouję też  olejek konopny  CBD  5% essenz decarboxylated  i brahmi przetestujcie ten zestaw dostałam jedno i drugie w Konopnej Farmacji w Poznaniu ale bez problemu też u nich zamówicie online ... terapia i te produkty pomogły mi bardzo już coraz rzadziej  ufam swoim myślą