Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Napady częstoskurczy przy wysiłku fizycznym

Gość bezinteresowny

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bezinteresowny
wiem ze latwo ci tak mowic bo mieszkasz daleko stad szkoda ze tylko tyle masz odwagi zmieniasz ksywki swietnie i podszywasz sie pod moj nick doskonale chyba musze poprosic kolege z gdyni o maly rekonesans po trojmiescie mysle ze moj szwagier namierzy cie jeszcze dzis przyjacielu
inetnum: 83.24.0.0 - 83.24.255.255 netname: NEOSTRADA-ADSL descr: Neostrada Plus descr: Warszawa country: PL remarks: ! - ! - ! - ! - ! - ! remarks: Contact to ABUSE TP S.A. : remarks: abuse@tpnet.pl remarks: ! - ! - ! - ! - ! - ! admin-c: TPHT tech-c: HT2189-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: TPNET source: RIPE # Filtered wysylam info o grozbach
po prostu pokazalem ze potrafie byc szybszy. heh wiem ze szwagier by nic nie zrobil moje dane sa zastrzezone w tepsie. pracowalem w policji. tylko bys o nie pytal to by mi to przekazali. a kase bym niezla od tepsy wyciagnal. lekarz mi powiedzial ze te rzekome choroby to zwykle zmeczenie. wchodze do psychiatry a psychiatra do mnie po co pan tu przyszedl i jak a ja o kurwa hehe no fakt. wmawiamy sobie choroby. siedzimy przy kompie i myslimy o smierci ktorej jak niema tak niema