Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Napady częstoskurczy przy wysiłku fizycznym

Gość bezinteresowny

Rekomendowane odpowiedzi

tobie to leczenie na zamkętym oddziale by sie przydało bo jak widać ci się nudzi i tylko ubliżasz innym, nawet psychiatra by ci nie pomógł a z policji - marzenie twoje to na pewno - niezłe filmy sobie wkręcasz - takiego debila jak ty to pewnie nigdzie nie zatrudnią nawet do kopania rowów się nie nadajesz. a za włąmywanie siędo innych do beknąc możesz nie jesteś taki bezpieczny jak ci się wydaje myślisz że jak zmieniasz swoje dane i IP to cię nie można namierzyć? za mało widocznie wiesz o życiu a propo zycia widać że sam jesteś i każdy ma cię gdzieś bo na wielu wątkach ludziom ubliżasz, bawi cię to? wiadć twój poziom IQ jest daleko w tyle awidocznie twoją jedyną rozrywką jest ubliżanie innym, jak widać wszyscy mamy cię w dupie
widać po twoich postach żeś samotny człowiek i szukasz wspacia tylko szukasz nie tam gdzie trzeba soso - niewyrzytu sammotny debilu. wsać se kołek w dupe do ci ulży a nie blugzaj innym. każdy ma cie w dupie wystraczy poczytać twoje posty jakie są w nich odpowowiedzi, a propo grożenia kosami itp. sam sobie groź i tą kosą sobie jaja odrąb o ile jeszcze je masz pedale
Gość sprytny zbyś
ja na twoim miejscu bym zrobiła tak: w czasie ataku niech cie ktoś zawiezie szybko na kardiologię na ostry dyżur,tam ci od razu zrobią badania.Chodzi o to,żeby zrobili badania podczas ataku i było wiadomo ,co to serce wyczynia.A najlepiej jakby ten ostry dyżur był właśnie w Aninie.
Kochani czytam Was.....i jak bym czytała swó pamiętnik .....to nie samowite jak wielu z nas podobnie się czuje podczas ataku..jak wiele z nas cieprpi... Ja jestem już po ablacji...lecz nie udana..niestety, od ablacji minął ponad rok a już były ataki ...czekam teraz na drugi termin zabiegu na styczeń .....znów się boję... Też mam tak...boję się że atak zaraz nadejdzie..jak tylko dziwnie się poczuję już brzuch gorąco do łazienki chce i myślę ....zaraz się zacznie......straszne nie cieprię tego :////
To co opisujesz to objawy nerwicy idz koniecznie do psychiatry bo sie wykończysz.Ja miałam to samo lęk przed następnym atakiem mnie paraliżował az chciało mi sie wymiotować po pramolanie jest o wiele lepiej nie czuje juz lęków typu ze dzisie]aj juz chyba umrę.Wbadaniu holtera wyszło mi skłonnośc do tachykardii więc to osobna historia jakies jeszcze pobudzenia nadkomorowe ale jak tobie nic nie wykazało to serio chłopie idz do psychiatry bo niedługo bedziesz bał sie wyjśc z domu pozdrawiam
hej, janina, wlasnie bujalem sie pół dnia po miescie wiec wrzuc na luz ;) czekam na ablacje lub wszczepienie IRL, jak masz tylko takie rady , to uderzaj do tematów * nerwica * itd. chorzy z arytmią, rzadko czują sie komfortowo - to sie chyba samo przez sie rozumie, ale odróznij Ty chorobe organiczną od słabej psychiki.... psychoterapia itd - wszychoo ekstra, nie ma sie czego wstydzic i w razie w, jak jest potrzeba smialo smigac; - ale może lepiej leczyć serce , jak trzeba, ee ?
~Mynia, IRL to wszczepialny podskórny a la holter, taki rejestrator z buforem pamieci, przydatny przy niezdiagnozowanych utratach przytomnosci, nie uchwyconych w tescie pochyleniowym, na biezni, nie pochodzenia neurologicznego itd / niby idiopatycznych - ale indukowanych zazwyczaj jakims rodzajem nieczesto sie pojawiajacej, acz zlosliwej i uporczywej arytmii / kilka lub wiecej m-cy noszenia go w sobie, moze pomóc w postawieniu wstepnej lub pelnej diagnozy, skutecznosc nie jest oczywiscie 100 procentowa. A fachowo: *Jest to kilkucentymetrowe urządzenie elektroniczne wszczepiane podskórnie, które stale rejestruje kilkudziesięciominutowe okresy (pętle) EKG, jak w zapisie metodą Holtera. Wybrany zapis EKG może być zapamiętany w trybie ręcznym lub automatycznym w pamięci ILR. Dzięki ILR możliwe jest rejestrowanie wybranych zapisów EKG według zaprogramowanych kryteriów lub po rejestracji włączonej przez chorego (np. po omdleniu). Czas monitorowania sięga powyżej 14 miesięcy.* pozdr.
~Mynia, niu, Mynia, ja i wiedza....zaslyszane, przeczytane, .........;) Tu są ludzie z prawdziwą wiedzą, ale mało piszą. Nieważne. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, Ty jesteś Reggie ? z Marii stronki ? :), wczesniej z Jacka?:) pozdróweczki, w kazdym razie:)