Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ścisk w mostku, brak tchu, drętwienie ręki i mrowienie w ustach

Gość myszkaaa28

Rekomendowane odpowiedzi

Gość myszkaaa28
Prosze odpowiedzcie na moje pytanie bo strasznie sie boje!!!! ostatnio * mialam ezaminy bardzo sie przejmowalam denerwowalam dzis poczulam sie * okropnie zreszta dosc czesto to mam a wiec pojawiaja sie dusznosci * uczucie jakby brakowalo mi tlenu sciska mnie w mostku jakby cos mi sie * blokowalo lewa reka mi cierpnie pojawia sie prowienie nawet na ustach i * calym ciele prosze pomozcie co to jest i jak to zwalczyc co stosowac * czekam na szybka odpowiedz pozdrawiam
witaj, ja mialam tak piatek, od razu jeszcze do tego robi mi sie slabo, serce wali ok 100, reka mrowieje, robi sie zimna a w gardle jakby znieczulenie..nie wime co to..serce mam zdrowe, robilam usg i ekg...mam 25 lat...nie jeste osoba otyla...miala troche stresu w pracy...
Witajcie. Przede wszystkim nie ma sie czym martwic. Myszkaa polecam wizyte w aptece i kupno lekow uspokajajacych. Persen forte, nervosol. Pamietaj, zeby sie nie denerwowac. Odpocznij pare dni. Wrazenie dusznosci jest przez nerwy. Szybciej oddychasz, szybciej napelniasz pluca. Potem gdy chcesz wziac gleboki oddech pluca sa pelne i nie sa wstanie wziac kolejnej porcji powietrza. Polecam, duzo odpoczynku i w razie klopotow leki uspokajające. Niewarto sie martwic bo to tylko pogarsza stan. Pozdrawiam i glowa do gory! :)