ekez Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witam, od tygodnia moj Ojciec jest w Aninie. zrobiono by koronografie, dzisiaj bedzie decyzja czy zakladaja bay passy czy stendy. bardzo prosze o wszelkie informacje na ten temat i jaka nalezy podjac rehabilitacje po. wielkie dzieki!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Andrzej z Piły Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witaj! Ja miałem operację serca w Aninie w 1986 r. - założono mi wóczas 4 by-passy. Wytrzymały 12 lat, teraz jeden się zamknął i udrożniono tętnicę za pomocą dwóch stentow metalowych tydzień temu podczas koronarografii. Jestem już w domu od 5 dni, czuję się nieźle, a zabrało mnie pogotowie z domu z paralizującym bólem wieńcowym. Pozdrów tatę i niech się trzyma - w Aninie pracują wspaniali lekarze i niezapomniana siostra Bogusia - jezeli jeszcze pracuje - specjalne pozdrowienia od pacjenta ze Świnoujścia. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aza Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Przepraszam, że się wtrącam *Ekez* i nie odbieraj mojej wypowiedzi źle - nie chodzi o to aby twój tata nie poddał się operacji ale o to byście zebrali jak najwięcej informacji o możliwych powikłaniach pooperacyjnych i ryzyku w konkretnym przypadku TWOJEGO TATY - nie satystyki. Niech lekarz operator lub prowadzący kardiolog powie Wam jak najwięcej. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi