Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Złe samopoczucie, zawroty głowy, mdłości i kołatania serca

dorka

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 27 lat i od 5 lat mam wszczepiony rozrusznik,od dłuższego czasu kiepsko sie czuje zdazają sie dni kiedy nie mogę wstać z łuzka,mam zawroty glowy,kołatania serca,mdłości i wiele innych obiaw których niepotrafię opisać.Kiedys myslałam ze po wszczepieniu rozrusznika bedze zdrowa a jest odwrotnie przed wszczepieniem tracilam przytomnosć raz na jakiś czas ale pozatym zadnych innych problemów zdrowotnych a w tej chwili nie potrafie normalnie funkcionowac a przeciez mam małego synka i musze go wychować,czy ktos ma podobny problem?piszcie prosze
Gość bezinteresowny
Dziekuje za odpowiedz,nie mam wszcepionego rozrusznika ale od niedawna podobne do Twoich objawy rano-arytmia serca w roznej formie od 2003. Moja ciotka ma rozrusznik od kilku lat,czuje sie dobrze,ale byc moze u Ciebie trzeba ponownie sprawdzic czy parametry rozrusznika nadal odpowiadaja Twojej aktywnosci zyciowej. Powinnas zasiegnac rad specjalisty-pozdr
Na kontrol rozrusznika chodze co rok i niby jest ok ale mam zamiar ostro sie wząść za to bo tak nie da sie zyc,ja juz przez to popadam w depresje.Niema nic cenniejszego nic zdrowie a wie o tym najbardziej chory.Mieszkam za granicą a tu olewaja wiec mam zamiar w te wakacje poszukac w pol. dobrego specjalisty kardiologa moze jest jakas pomoc dle mnie.A tobie tez radze wybrac sie do lekarza,lepiej wiedziec na czym sie stoj a moze to tylko przejsciowe
Gość bezinteresowny
Wlasnie jestem pod kontrolą anina,tam sa dobrzy lekarze-w wolnym czasie sprobuj tam *zaatakowac*. Masz racje calkowita,zdrowie jest najwazniejsze-tez mam dzieci-2 corcie i 28 lat-wszystko inne to glupoty-zdrowie jest jedno i bez niego nie ma nic. Obys jak najszybciej doszla do siebie,tego Ci mocno zycze:) pozdr
witam ja mam podobny problem. ma wszczepiony stymulator serca jedna elektroda musze przyznac ze lepiej sie czulem przed wszczepieniem tego.. nie wiem co robic mam problem bo pomijajac fakt ze gorzej sie czuje to wiazalem przyszłosc z praca w słuzbach mundurowych a rozporzadzenia mówia ktotko zarowno dla wojska jak i policji ciala obce wgojone w serce w policji kat N- nie zdolny WKU- kat E całkowicie nie zdolny do służby... zeby to jeszcze pomagalo a na kontrolach jasno pokazane ze stymulator nie byl uzywany jedynie na kontrolach przestawianiach itp poza tym cos mnie kuje jakby w przepone jak leze nie przyjemne uczucie mam stymulator od 2004 r. Czy jest jakas mozliwosc ponownej diagnozy i usuniecia jezeli stymulator jest nie potrzebny?? pomocy!!:(mam dopiero 20 lat a juz moje zycie jest przesaądzone...
Witam Moj tata miał wczoraj wszepiony stymulator serca mam kilka pytan z tym związanych na które w tym forum nie znalazłem odpowiedzi a mianowicie. Moj tata ma gospodarstwo i nie wiem czy np. bedzie mogł jeżdzić traktorem albo przebywac w okolicy urzadzen elektrychnych takich jak zbiornik od mleka czy cos takiego??? Prosze o szybką odpowiedz jesli ktoś bedzie wiedział. Pozdrawiam serdecznie i z góry dziekuje za odpowiedzi jesli takie będą:)