psychodramat Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witam wszystkich na tym forum-dostałem lek Zoloft na Nerwice natrectw -dokladnie lekarz nazywa to ZOK. Jednak gdy tak śledze ten lek wszyscy dostaja o wiele mniejsze dawki a ja mam brac przez pierwszy tydzien po 50mg rano i wieczorem a w drugim tygodniu jest to juz dawka po 100mg. Czy może ktos miał już taką dawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Enka33 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 witaj, ja dostałam dawke 50 ale w pierwszym tygodniu po 25. Powiedz brałes juz ten lek? jak sie po nim czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Adam Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zoloft jest generalnie bardzo bezpiecznym lekiem, jeśli chodzi o dobór dawki to sprawa indywidualna i nie patrzyłbym na to co biora inni. Ponadto w przebiegu Zesp. O-K w praktyce stosuje się wyższe dawka - do 200mg na dobę, a w projektach badawczych stosuję sie nawet większe. Proponuję mniej sledzić co biorą inni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ksiezniczka2816 Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 witam tez choruje na nn zapraszam chetne osoby do pogaduch na gg oto moj nr22170462 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi