Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bezpieczny lek na impotencję wywołaną wadą aortalną

Gość new25

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 25 lat i mam problem, niedawno przeszedlem zapalenie serca i mam teraz wade aortalna +++. Ogolnie czuje sie nienajgorzej, oczywiscie nie ma mowy o aktywnym trybie zycia. Lekarze narazie zalecaja poczekac z operacja. Mam jednak pewien problem. Od chwili kiedy mam wade mam problemy z potencja:( Wczesniej wszystko bylo ok. Czy sa jakies leki ktore moge zazywac podczas wady? Czy jedynym wyjsciem jest operacja i wymiana zastawki? Co dalej z tym zrobic:/ Przyznam szczerze ze nagle cale zycie traci powoli sens. Zero sportu, seksu, przyjemnosci. Moze ktos mial podobna sytuacje?
Witaj new25. Jesli juz moge cos ci doradzic to lek TRI POTEN. Według ulotki dołączonej nie widze zadnych przeciwskazan ale najpierw skonsultuj sie z lekarzam.Lek ten pomogł osobie ktora znam osobiscie. pozdrawiam. Kuracja trwa 3 miesiące ale jeszeli objawy nasilaja sie lub nie ustepuja to wtedy tez nalezy zglosic sie do lekarza ktory moze zalecic kontynuowanie leczenia. Pozdrawiam.
a33ga Dziękuję za odpowiedź. Postaram się poczytać trochę poczytać na temat tego preparatu. Wydaję mi się że moje problemy są spowodowane złą pracą serca i nie wiem czy takie specyfiki mi mogą pomóc. W każdym razie bardzo Ci dziękuje za pomoc. Pozdrowienia!
Gość papajaki4444
Ja bym Ci polecił Permen. Oparty jest na ziołach więc nie wywołuje nieporządanych efektów. Sam go brałem, ponieważ ja także miałem problem z impotencją, wiem jakie to krępujące. Na dodatek ciężko żyje się bez takiej przyjemności. Życzę zdrowia , pozdrawiam!