Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 23 lata ost duzo pilem palilem imprezowalem duuuzooo najpierw po paru miesiacach picia vudki z red bull malo spania duzo pracy zaczelo mnie bolec serce dziwne klucie i takie tam dretwienie lewej strony poszedlem do lekarza uspokkoil mnie zmienilem tryb zycia wszystko sie uspokoilo po paru miesiacah zaczolem to samo znow ale tym razem bylo duzop gozej bo w kosciele stalo sie cos takiego jak zaczloem byc blady puzniej czerwony i strasznie sie slabo czulem lezalem pzez pare dni w luzku strasznie sie czulem nie moglem spac dziwne shizy to ze nie moge oddyhac ze muwic poprostu strasznie nie bylem u lekarza i znuw zmienilem sfuj tryb zycia o 180 stopni na nastepne pare meisiecy ost znuf zaczolem pic i wogule to samo co wczesniej ost tydzien temu mialem jakby skok cisnienia w pracy bardzo zle sie poczulem i od tamtej pory nic nie pale nie pije niby sie lepiej czuje badam caly czas cisnienie calyt czas jest ok najwieksze ost jakie mialem to 140 na jakies 84 biore jakies ziola na uspokojenie ciagle mi sie wydaje ze nie mam dobrego oddehu czy to pzez to ze zucilem fajki?wogule ciagle mysle ze cos nie tak zemna ze jestem jakis ciezko chory bule glowy i co najgorsze wydaje mi sie ze mi puclhna policzki a moze puclhna naprawde czy to uczulenie co to jest? i boje sie zasnac i takie tam co to jest czy to jest nerwica powiedzcie ze tak prosze bo jestem w chicago nie mam dzie isc do lekarza to bardzoo duzo kosztuje i nie wiem co mam zrobic ze soba nihce wogule wyhodzic nigdzie i pozatym przepraszam za moje pisanie polskie baaardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam
Witam ,musisz brac magnez i potas ,magnez jest bez recepty natomiast potas na recepte ,alkohol wypłukuje te witaminy i masz shizy, na początku zwieksz dawki potem mniejsze i mysle ze przejdzie, jeszcze jakies ziołowe tabletki na uspokojenie i mysle ze wrócisz do zdrowia.