Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból i zmęczenie oczu przy przepuklinie kręgosłupa

Rekomendowane odpowiedzi

Jak z tym żyć ? od pół roku leczenia lekami p bólowymi i p zapalnymi oraz fizykoterapii przeszłam na sterydy ...ból zelżał ale co dalej ...pracuję zawodowo a sterydy rozregoluwują organizm , śpię 4-5 godz ,oczy mam zmęczone, a praca ślęcząca przy komputerze, no i wieczne podekscytowanie...czy można w jakis sposób inny sie podleczać , może gimnastyka tai chi czy jakaś joga ? a jakieś ćwiczenia kinezytyczne ? kto coś wie ? błagam o pomoc !!!,psychicznie nie czuję sie inwalidką i nie poptrafię wyhamować tempa życia, choć sie bardzo staram/mam 40 lat./ pozdrawiam wszystkich i proszę o informacje.
Gość Hela 754
Witaj!. Czytając twoją wypowiedz to zupełnie jak bym słyszała moją znajomą, która przez dłuższy czas leczyła się tak jak ty i nic nie pomagało. Po badaniach okazało się, że ma dwie przepukliny w odcinku lędżwiowym kręgosłupa. Obecnie jest po operacji kręgosłupa i czeka ją jeszcze rehabilitację W szpitalu po operacji leżała tydzień, a trzeciego dnia zrobiła kilka kroków koło łóżka. Może to jest właśnie sposób na twoje dolegliwości. Pozdrawiam

Mam ten sam problem. Właśnie na drugi tydzień będę mieć taki zabieg. Po zabiegu na trzeci dzień idziesz do domu. Do tego czasu leczę ból Maść Końska , w aptece . bierz z czerwonym wieczkiem / rozgrzewająca / smaruj rano i wieczorem. Mnie bardzo pomogła. Mniej siedzieć , dużo ruchu. Pozdrawiam.