amelia Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Moja babcia(77 lat) 5 dni temu przechodziła operację wszczepienia 3 by-pasów.Operacja przebiegła prawidłowo ale martwi mnie jej stan zdrowia teraz.Zaraz po wybudzeniu zwracała i trwało to 3 dni,nic nie mogła jeść ani pić ,bo zaraz zwracała.W tej chwili jest cała opuchnięta,narzeka na ból brzucha.Kiedy pytałam lekarza o te dolegliwości powiedział ,że wszystko przebiega prawidłowo.Martwi mnie to ,bo jest bardzo słaba ,nie ma siły chodzić,tylko leży z oczyma na wpół otwartymi.Czy ktoś spotkał się z podobnymi objawami.Chciałam jeszcze dodać,że prawie się nie wypróżnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aza Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Nie wiem czy nie za późno ale radzę zapytać lekarzy o pracę nerek - leki na odwodnienie i wątroby. Trudno tak bez znajomości chorej i jej dolegliwości rozmawiać o leczeniu ale nie odpuszczajcie lekarzom, niech Was informuja o wszystkim a Wy o wszystko pytajcie, nie dajcie się stwierdzeniu *że chora jest w poważnym wieku*. Własnie 19 odszedł mój TATA po operacji by-passów a też słyszałam, że wszystko przebiega *prawidłowo*- to nieprawda, prawidłowo to w drugiej - trzeciej dobie po operacji już można chodzić. Powodzenia i mimo wszystko życzę wielu kolejnych lat życia Twojej Babci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość amelia Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Bardzo dziękuję za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi