Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie pod obojczykiem promieniujące do mostka przy schylaniu

Gość surmol

Rekomendowane odpowiedzi

Od niedawna mam dziwny ból (kłucie) pod lewym obojczykiem aż do górnej części mostka. Odczuwam go w momencie gdy siedzę i zmieniam położenie barków albo wypinam delikatni klatkę. Gdy naciskam na napięty mięsień piersiowy to nie odczuwam w tym miejscu bólu. Przy schylaniu do wiązania butów również odczuwam ten ból spotkał sie może ktoś z czymś podobnym???

Tez to mam mniej więcej od momentu (chyba) dziwnego*Zapelania płuc* przynajmniej tak to bym nazwał miałem przez 3 dni ostry kaszel z duża ilościa wydzieliny który sam zniknął po tych 3 dniac, jednak miałem wtedy wrażenie że cały ten kaszel powstawał tylko w górnej cześci płuc. Od tamtego czasu mam dziwny bul własnie pod obojczykiem po lewej stronie wtedy gdy np. na biore powietrza i spróbuje wygiąć się w ta strone. Samo maxymalne napełnienie płuc w wyprostowanej pozycji nic nie powduje. jak również nie każde zgięcie go powoduje. Przy dotyku nie boli i wydaje sie że jest gdzieś głebiej. Jakiś lekarz wie co to może być??

Gość chakuna matata

Ostatnia odpowiedź rządzki ;) !!! ( nie licząc mojej ) ps. też tak mam i to już około 4 miesiąca dużo ćwiczyłem też trochę chory byłem w tym czasie i myślę że po prostu doprawiłem kontuzję powodów może być wiele natomiast odstawiłem totalnie treningi ( jeżeli ktoś z was ćwiczy to radzę przestać bo zajedziecie się bardziej ) powoli przechodzi systematycznie smaruję maściami voltarenem i dip hop ( rozgrzewająca przeciwbólowa) polecam też smarować się naturalnym kolagenem codziennie wieczorem po kąpieli na odbudowę - regenerację tkanki ( aptecznykolagen.pl ) nie polecam innych gówien takich jak felxy itp. dziwne suplementy regeneracyje bo ten szajs nie działa... a kolagen naturalny to złoty lek polecam lekturę. Pozdrawiam i nie bać się ;) będzie dobrze!!!!