Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Drętwienie głowy po wysiłku i przy zdenerwowaniu

Gość Tomczak

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Tomczak
Witam serdecznie jest to mój pierwszy post więc witam wszystkich serdecznie mój problem jest następujący od pewnego czasu pojawiło się u mnie drętwienie lewej połowy głowy najczęściej pojawia się podczas wysiłku (psychicznego) lub podczas kłótni z żoną lub w innych stresowych sytuacjach do tego muszę dodać że podczas zasypiania moje ciało czasami sie tak zatrzęsie że potem ze strachu nie potrafię zasnąć. Żona mówi że czasami sie trzęsę że myśli że dostaję padaczki. Muszę dodać że na ogół jestem bardzo spokojną osoba i trudno mnie wyprowadzić z równowagi podchodzę do życia bardzo spokojnie prawie niczym się nie przejmuję więc wykluczył bym nerwicę mam 25 lat jednak jestem trochę zabiegany praca stała dodatkowa studia kursy rodzina, staram się prowadzić zdrowy tryb życia jeżdżę na rowerze gram w piłkę czasami siłownia. Proszę o radę. Pozdrawiam
Hej moim zdanie powinnienes zglosic sie do lekarza i porobic jakies badania,byc moze tak tez reagujesz na dana sytuacje i nerwy kture przewodza tymi czesciami powoduja takie dretwienia .Ja to mam nerwice i szereg roznych dolegliwosci a i zdarza sie i ze w trakcie snu mna zarzuci i wtyedy automatycznie sie budze.Idz do lekarza bedziesz pewniejszy bo gdybac to sobie mozna.