Gość lol Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witam Mam takie pytanie lekarz zapisał mi hydroxyzinum.Jak go przyjmować??? na ulotce pisze że 50-100 mg 4 razy dziennie,tabletki maja 10 mg. czyli wychodzi na to że na raz musze brać min 5 tabletek coś mi z tym nie pasuje Jeśli ktoś wie jak ten lek przyjmować prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość natalii Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witaj.Absolutnie tyle nie bierz!!1 tabl wystarczy dwie to juz za duzo.szczerze mowiac nie jest to najlepszy lek,dziwnie otepia.Lepsze jest slabe relanium 2mg.lub signopam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lol Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 tak też myślałem.Bedę brał jedną tabletkę trzy razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość minia Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 a bedac u lekarza nie powiedzial jak masz brac? mnie kardiolog przepisal i mam dawke 10mg rano i wieczorem ale ja bire sporadycznie bo tak jestem spiaca w ciagu dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi