Gość Zmartwiona Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Witam, mam takie pytanie, zawsze jak uprawiam seks z moim chlopakiem podczas gry wstepnej trace czucie w rekach, tak jakby byly sparalizowane, czuje skurcz brzucha i dretwienie twarzy. Co moze byc przyczyna takich objawow? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mariner Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Powinnas sie odchudzic ! koniecznie !.Minimum 5 kg. To co opisalas sygnalizuje ze masz pozatykany uklad kwionosny. Przejdz na odzywianie sie tylko owocami prze 2 tyg i po tem unikaj miesa i za jakiis tydzien ponownie 2 tyg owocow+ warzywa. Powinno ci pomoc . A tak w ogole to idz do kardiloga aby cie przebadal bo to sygnalizuje powazniejsze schorzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mariner Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Mysle ze jak sie odchudzisz to poczujesz niezly przyplyw energii wbrew pozorom.Ale koniecznie idz do lekarza bo takie dretwienia sa sygnalem ze cos sie dzieje w twoim organizmie niedobrego. Sekls to sama radosc i organizm na ogol pieknie odpowida na bodzce seksualne wiec powinnas sie zaniepokoic. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginekologpoloznik Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Mariner co ty piszesz?.......*pozatykany układ krwionośny*? co to ma być? inne określenie na Lipemie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość annnnn Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 mariner a moze zmarwiona wazy 40 kg a ty każesz sie jej odchudzac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość serio Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 chłopa zmień Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość autorka Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Czy przypadkiem to nie jest jakiś stres? Strach przed ciążą na przykład? Skojarzyło mi się to też z tężyczką ale to tylko skojarzenie i nie wiem czy trafne. W przypadku tężyczki traci się czucie w rękach, twarzy i czuje skurcze brzucha a taki atak może się zdarzyć w trakcie przeżywania większego stresu. Sprawdź sobie poziom wapnia i TSH we krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mała biała Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 hmm, mi sie ostatnio przydarzyło cos podobnego. to było takie uczucie jakby mnie orgazm zlapał i nie chciał puścić :), zdrętwiały mi stopy i twarz, a ręce to mi dosłownie powykręcało, chcialam je strzepać, rozruszac je. czółam się jakbym machała kukutami. strasznie napiete mięśnie. myślalam że mi już to nie przejdzie. ale bardzo pomogło mi jak mnie moj chłopak za ręce trzymał, tak jakby mrówki schodziły do niego. czółam sie jakby mój chłopak *wpompował* we mnie tyle energii i nie umiałam tego wytrzymać, musiała przejść przez ręce spowrotem do niego :) ale milo to wspominam. choć trochę mnie zmartwiły te objawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mała biała Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 dodam że jestem szczupła i nie jem mięsa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość JOGA Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 ja jak sie nie ruszam to tez dretwieje:-) ruszaj sie kobieto pod czas seksu!!!! lezenie jak kłoda nic nie da!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość miii Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Hej ja zauważyłam dokładnie taki sam objaw u mnie, za każdym razem kiedy mój facet pieści moją łechtaczke, zaczyna się mrowienie a czasem dochodzi do tego że palcy u rąk nie mogę oddzielić od siebie, poprostu paraliż najbardziej dłoni ale czasem i innych partii ciała, troche mnie martwi to zjawisko, boje się czy to może być szkodliwe (uciskając jakiś nerw przypadkiem może dojść do większego paraliżu) nie jestem znawcą to tylko moje lęki więc proszę jeśli ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat napiszcie czy mam się czym przejmować jeśli tak to jak można temu zaradzić, ew. do jakiego lekarza się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi