1124 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Chcę zapytać czy mogę mieć jakieś problemy z otrzymaniem pracy w policji jeżeli wykryto u mnie zespół WPW. Jest to narazie zespół bezobiawowy nie odczówam związanych z nim jakich kolwiek dolegliwości byłem już u kardiologa i powiedział mi żebym normalnie sobie z tym żył nie biorę zadnych lekarstw i nie stosuję żadnych innych form leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krystian Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 mam ten sam problem( lekki przeros lewej komory) i nie wiem czy przejde komisje Cytuj Odnośnik do komentarza
Richie1971 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Badania są dokładne ja próbowałem rok temu wprawdzie zdałem ale nie dostałem sie. teraz to już nie ma szans z rozrusznikiem. A testy multiselect nie potrzebujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi