kamea2 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ale pokreciłam ,lecz mysle ze wiesz o co mi chodziło???? Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Super mama tylko raczki całowac i SZANOWAC!!!!!!!!!!!!!idbac............ ja jestem pełna wiary ze dasz rade wygrac z ta franca i bedziesz miał piekne zycie u boku wspaniałej kobiety...........tylko TY tez musisz tak myslec.................i dazyc do zrealizowania postanowien................... Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Małymi kroczkami a kazdego dnia do przodu...........jak mówia mała łyzka a nie chochlą a sie uda............. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Lubisz muzykę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ogólnie muzyke tak ale nie zeby byc fanka jakiejs konkretnej ot poprostu leci cos to słucham...........a TY????????????pewnie tak co???????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Tym się zajmowałem głównie w życiu od 6 roku życia dokładnie , teraz to gram jakbyś mnie słuchała hih http://www.youtube.com/watch?v=l6C-paEymeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Fajne forum o lexapro heh mam nadzieje że pomoże bo jak nie to się będzie trzeba odstrzelić bo 7 rok się męcze i mam tego dość ! dobranoc i miłego słuchania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 To Ty muzyk jestes !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Dobranoc słucham słucham............mowiłam myslec pozytywnie.............. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Co tu duzo mówic muzyka piekna:))) Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Hej kolega gdzie sie podziewa jak samopoczucie po leku ,?lepiej????????? jestem ciekawa czemu taki a nie inny nick kolega sobie wybrał?????????//pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Witam , jestem trochę podłamany bo 20 dzień na leku i dalej kiepsko ! i nie wiem czy to za krótko na poprawę samopoczucia czy dawka 5 mg za mała czy poprostu lek na mnie nie działa ! :( dzisiaj spałem 12 godzin i jestem do niczego głowa mnie boli max bez energii Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 A kiedy miałes brac 10 moze faktycznie trzeba brac 10 jak kazał lekarz........ Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Ten lek biora nawet 20!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Anonymus bo jestem anonimowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Miałem brać po tygodniu ale się bardzo żle czułem i nie mogłem pracować, to stwierdziłem że wezme jak się lepiej poczuje a w tym czasie trochę popracuje a poza tym się boję że znowu będą takie jaja jak na początku !! wis Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 No tak jak pracujesz to lipa,moze wez sobie wolne jak mozesz,i łykaj 10.......... bo ta 5 to malutka dawka,,,,,,,,ale cos czujesz inaczej czy nie????????????nic lepiej??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Na dzień dzisiejszy trudno powiedzieć lepiej niż na początku ale do dobrze to jeszcze brakuje ! a ja teraz byłem 2 tygodnie w domu i mam tyły w pracy i puki co sobie nie mogę pozwolić na wolne! A ty pamiętasz jak zaczynałaś brać ? może zwiększać o 0,25 ?niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Wiesz to sie szybko zapomina ale az tak zle nie było .........normalnie robiłam wszystko to co zawsze tylko czesciej sie pokładałam.....i ja przy jakichkolwiek szopka zawsze mam mdłosci........to mnie meczy............kurcze jak bym juz chciała zeby Ci pomogło zeby było lepiej......naprawde trzymam kciuki za powodzenie..........to moze tak zwiekszaj jak piszesz,po ciupence,...............a masz cos na uspokojenie przy tym leku????????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Mam ale nie biore bo naćpany jestem ! a Ciebie też tak trzepały nerwy z rana taki lęk na początku ? potem przeszło tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Przy jakich szopkach masz mdłość ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Własnie przy poczatkach brania jakichkolwiek lekow,przy nerwicy jak małam ataki to chodziłam zgieta w pół tak mi było niedobrze,ogólnie jak cos mi dolega to mam czesto mdłosci......ale ja to taki dziwny przypadek łapie rózne swinstwa gdzie wiele osób nawet o tym nie słyszało........ale teraz jest ok........ Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Oczywiscie ranki były takie z lekiem i róznymi dziwnymi objawami.......tak ,tak to utrzymywało sie dosc długo......... Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 A czemu nacpany ,moge wiedziec co to za lek,moze na poczatku by ci pomógł......... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Poczekamy jeszcze i zobaczymy ! no właśnie ja też jestem taki dziwny przepadek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi