Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zażywanie Lexapro

Gość wozia2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość anonymus

Witam , jestem trochę podłamany bo 20 dzień na leku i dalej kiepsko ! i nie wiem czy to za krótko na poprawę samopoczucia czy dawka 5 mg za mała czy poprostu lek na mnie nie działa ! :( dzisiaj spałem 12 godzin i jestem do niczego głowa mnie boli max bez energii

Gość anonymus

Miałem brać po tygodniu ale się bardzo żle czułem i nie mogłem pracować, to stwierdziłem że wezme jak się lepiej poczuje a w tym czasie trochę popracuje a poza tym się boję że znowu będą takie jaja jak na początku !! wis

Gość anonymus

Na dzień dzisiejszy trudno powiedzieć lepiej niż na początku ale do dobrze to jeszcze brakuje ! a ja teraz byłem 2 tygodnie w domu i mam tyły w pracy i puki co sobie nie mogę pozwolić na wolne! A ty pamiętasz jak zaczynałaś brać ? może zwiększać o 0,25 ?niewiem

Wiesz to sie szybko zapomina ale az tak zle nie było .........normalnie robiłam wszystko to co zawsze tylko czesciej sie pokładałam.....i ja przy jakichkolwiek szopka zawsze mam mdłosci........to mnie meczy............kurcze jak bym juz chciała zeby Ci pomogło zeby było lepiej......naprawde trzymam kciuki za powodzenie..........to moze tak zwiekszaj jak piszesz,po ciupence,...............a masz cos na uspokojenie przy tym leku?????????