Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zażywanie Lexapro

Gość wozia2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość anonymus

Witam kamea2:) oczywiście że będę się słuchał ;) To widzę że opowieści lekarza że za dwa tygodnie działa były trochę na wyrost ! wiesz puki co lepiej niż na początku ale cały czas jestem podenerwowany , osłabiony , no i zablokowany tu i ówdzie !! więc widać że skutki uboczne wciąż są !! zresztą byłemu u lekarza i powiedział że to jeszcze za krótko żeby coś powiedzieć , ale nie umiał określić kiedy to minie więc pytam na forum kogoś kto to bierze ! a i dał mi przeciw lękowy ale po tym jeszcze gorzej przyćpany jestem więc dzisiaj na noc już tego nie biorę ! Powiedz mi a Ty zauważyłaś może w jakich godzinach rano go najlepiej brać ?? ile godzin śpisz ? o której idziesz spać ?? bo ja mam problemy z zaśnięciem od paru dni a wcześnie rano jestem pobudzony . Pozdrawiam Ps, No i mam nadzieję że Cię już plecy nie bolą :)

Witaj tak jak pisałam wyzej trudno okreslic czas kiedy nastapi przełom na lepiej.......ale mysle ze bedzie:))))) ja jak zaczełam brac w pazdzierniku lexapro to chyba do grudnia wspomagałam sie xanaxem......ale przyszedł dzien ze juz mi xanax był do niczego nie potrzebny a brałam go cos ok 3 lata.........tak wiec mam nadzieje ze TY tez lada dzien bedziesz sie cieszył ze jest ok...........MUSIIIIIIIIIIIII.......... Moje plecki pomału ale puszczaja jaka ulga ,tylko zeby to nie było tak ze jak zakoncze leki to ból wroci bo sie wsciekne............ale ja jestem dobrej mysli i wiem ze bedzie mi dane zyc bez bólu.......i kropka......... ogólnie czuje sie extra......zero nerwów i objawów francy ......no chyba ze te plecy to ona ale ja sie z nia rozprawia bo zawzieta bestia jestem hiiiiiiii miłego wieczorka i spokoju:))))))))

Gość anonymus

Kamea2 a wiesz może jak tam na forum faceci pisali na temat libido bo ja puki co jestem impotent i samo to mnie w depreche wprowadza ??? :( i ogolnie nie umiem zasnąć jestem jakiś pobudzony rzucam się jak poparzony !! miałaś mi napisać ile godzin śpisz i jak ogólnie ze snem po tak długim czasie ??

Witam przy leku tym co my łykamy sie z nikim płci meskiej nie spotkałam ale zapewne sa/////ale to co moge aCi napisac to bez leków tez maja gorsze libido........... ja miałam zanik ale wraca wszystko do normy tylko tak jak pisałam wczesniej ja to taki mało lubiacy człek to........... a spanie miałam i ma mam złe zasypiam bardzo pózno,budze sie kilka razy w nocy to moja norma zawsze tak było i jest.........najlepiej spi mi sie rano ale ja moge sobie pozwolic spac ile chce,,,.......... lek trzeba przyjmowac bardzo wczesnie bo wogóle spanie bedzie kiepskie ja biore nawet o 5 rano........moze pomoze Ci słaba hydroxizina ......powiedz lekarzowi ze zle spisz.........

Ale mi to w niczym nie wadzi..........ja lubie czasami tak w nocy pomarkowac hihiiiiiiiiiii............wiesz ja juz takich obowiazków na cito nie mam juz przeszłam to wszystko.........dzieci mi nie płacza.......teraz zyje sobie spokojnie na luzie,...........no gdyby była praca to co innego ale ja kurka domowa hihiiiiiiiiiii..............

O rany jeszcze nitk mnie tak nie nazwał super............. znajdziesz znajdziesz tylko w garsc trzeba sie zebrac........a kasa w zyciu nie jest najwazniejsza choc nie ukrywam wazna.........ale jak ogarniesz ta france to wszystko ułozy sie dobrze......... a jak masz znalezc dziewczyne jak ty pewnie codziennie w domku siedzisz i do ludzi nie wychodzisz prawda..........pod drzwi ukochanej nie podłoza..........trzeba troche poszperac zeby sie znalazła ............choc ja mojego meza poznałam nie wychodzac z domu...........hiiiiiiiiiiiprosze pracuj nad pozytywnym nastawieniem,wazne sa tez marzenia.......trzeba marzyc i realizowac te które sa w naszym zasiegu........ czemu nie wpadniesz na nasze forum obok gdzie jestem sa tam tak fajni ludzie super kobitki i panowie........