Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zażywanie Lexapro

Gość wozia2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość anonymus

Wiesz, ja do tego jeszcze się przeziębiłem bo na początku mnie rano lęki męczyły i strasznie mnie to osłabiło także teraz jest mi cięzko jednoznacznie opisać moje samopoczucie poprostu bardzo słaby jestem ! jak mi nie przejdzie to zadzwonie do lekarza jutro zobacze co mi powie, aha wczoraj też się obudziłem z lękiem a normalnie to ich nie mam, bo mnie męczy najbardziej depresja taki brak energi do zrobienia czegokolwiek nic mnie nie cieszy , bezsenność , słaby apetyt i takie tam,do wszystkiego muszę się zmuszać a na pogotowiu też pare razy wylądowałem bo myślałem że mam zawał ;) także witam w klubie. eh...

Nie nawidze nerwicy!!!! kazdego dnia myśle dlaczego - ja? wiecie ci kupiłam rowerek stacjonarny i cwicze moze to pomoże mi stracić z 5kg słodycze tez odrzuciłam tylko nie wiem czy na tych prochach to cos da? mimo brania lexapro mam gorsze dni nerwica serca miesza sie z nerwica wegetatywną masakra:( zazdroszcze ludziom którzy sa zdrowi :( dla mnie głupie wyjscie do sklepu to wyprawa na księżyc :( ech pomarudziłam...pozdrawiam

Witaj sarenka ,no troche to dziwne dwa lata i bez poprawy..........moze idz niech zmienia moze na Ciebie nie działa akurat ten lek?idzie wiosna to schudniemy hihi......musisz wiezyc ze bedzie lepiej!!!!!!!!!!to działa,przestaw trybiki w główce na tak i bedzie lepiej ,ja tak zrobiłam i mam o niebo lepiej ,zycze powodzenia i wytrwałosci :))))

Witam, to jest tak ze jak brałam 10mg to czułam sie ok, ale jak zeszłam do 5mg to jakoś dziwnie zle, a nie chce brac całej bo robie sie wielka:( brałam juz różne leki i zawsze dopada mnie ten skutek uboczny czyli tycie, zobacze czy dieta pomoże i ruch:) aaaaaaaaaaa jesli chodzi o libido to uuuuuuuuuuuuupadło:(

Gość anonymus

Witam dzień 14 na lexapro 5mg puki co libido nie żyje co mnie martwi niezmiernie i nic lepiej się nie czuje jakiś taki zamulony jestem słaby i serce tak jakoś ciężko pracuje a w poniedziałek muszę iść do pracy i pracuj teraz w takim stanie ehhh.....