kamea2 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Tak tez tak czułam miesnie były dziwne słabe.............trzymam kciuki ...............pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 A masz mozliwosc porozmawiac teraz z lekarzem który to zapisała????i zapytac????wiesz kazdy organizm jest inny.........ale jest juz cos lepiej??????//jak nerwica sie zachowuje???????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Wiesz, ja do tego jeszcze się przeziębiłem bo na początku mnie rano lęki męczyły i strasznie mnie to osłabiło także teraz jest mi cięzko jednoznacznie opisać moje samopoczucie poprostu bardzo słaby jestem ! jak mi nie przejdzie to zadzwonie do lekarza jutro zobacze co mi powie, aha wczoraj też się obudziłem z lękiem a normalnie to ich nie mam, bo mnie męczy najbardziej depresja taki brak energi do zrobienia czegokolwiek nic mnie nie cieszy , bezsenność , słaby apetyt i takie tam,do wszystkiego muszę się zmuszać a na pogotowiu też pare razy wylądowałem bo myślałem że mam zawał ;) także witam w klubie. eh... Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Tak dobrze bedzie jak zadzwonisz i porozmawiaj,szkoda ze sie przeziebiłes , szybkiego powrotu do zdrowai...............oj te dolegliwosci no pamietam ile nocy nie spałam i myslałam co mi jest..................jeszcze troche i bedzie wiosna to bedzie nam lepiej.......... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Dzień 12 na 5mg trochę lepiej ale do dobrze to jeszcze daleko.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sarenka Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Nie nawidze nerwicy!!!! kazdego dnia myśle dlaczego - ja? wiecie ci kupiłam rowerek stacjonarny i cwicze moze to pomoże mi stracić z 5kg słodycze tez odrzuciłam tylko nie wiem czy na tych prochach to cos da? mimo brania lexapro mam gorsze dni nerwica serca miesza sie z nerwica wegetatywną masakra:( zazdroszcze ludziom którzy sa zdrowi :( dla mnie głupie wyjscie do sklepu to wyprawa na księżyc :( ech pomarudziłam...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witaj sarenka ,no troche to dziwne dwa lata i bez poprawy..........moze idz niech zmienia moze na Ciebie nie działa akurat ten lek?idzie wiosna to schudniemy hihi......musisz wiezyc ze bedzie lepiej!!!!!!!!!!to działa,przestaw trybiki w główce na tak i bedzie lepiej ,ja tak zrobiłam i mam o niebo lepiej ,zycze powodzenia i wytrwałosci :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 A jak nasz kolega na leku ?lepiej???????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sarenka Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam, to jest tak ze jak brałam 10mg to czułam sie ok, ale jak zeszłam do 5mg to jakoś dziwnie zle, a nie chce brac całej bo robie sie wielka:( brałam juz różne leki i zawsze dopada mnie ten skutek uboczny czyli tycie, zobacze czy dieta pomoże i ruch:) aaaaaaaaaaa jesli chodzi o libido to uuuuuuuuuuuuupadło:( Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja nie schodze z 10 wole te pare kg a czuc sie dobrze.......a libido wróciło!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Wróciło na moje mozliwosci hihiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam dzień 14 na lexapro 5mg puki co libido nie żyje co mnie martwi niezmiernie i nic lepiej się nie czuje jakiś taki zamulony jestem słaby i serce tak jakoś ciężko pracuje a w poniedziałek muszę iść do pracy i pracuj teraz w takim stanie ehhh..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 A jak u was działa na sen tan lek bo w nocy śpię jak w pralce !? Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Co znaczy jak w pralce???? no spanie takie sobie ale ja tak mam nigdy dobrze nie spałam:((( ja lek łykam o 5 rano bo inaczej bym zasypiała chyba o 3 w nocy........... rozmawiałes z lekarzem????????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Jak w pralce? że się rzucam na prawo i lewo;) . Nie rozmawiałem z lekarzem bo mówiła że mam 2 tyg przetrwać! , no to czekam na cud! Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 A to ja tak mam ale bardzej skupia mi sie na nogach,wyglada to tak ja w łózku bym łaziła w te i z powrotem hihi ........bedzie cud ja jestem pewna:))))))))zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sarenka Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 A ja śpię jak zabita od 22.00 do 7.00 rano poprostu mnie nie ma, na poczAtku brania leku tez dobrze spałam ale miałam sny jak filmy sensacyjne he he. Dziwna ta choroba niby człowiek zdrowy a chory...:( Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Jejku ale masz spanie fajnie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 A pamiętacie po ilu dniach zauważyliście wyrażną poprawę samopoczucia bo ja już 14 dzień się męczę !! ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Sarenka a co te libido to Ci upadło po lexapro czy jak zmniejszyłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Witam, dzień 15 na 5 mg i dalej lipa ! Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 A zmieniłes nastawienie ze MUSI byc lepiej,ze lek pomoze? to duzo daje..........mysl co sie zmieniło na lepsze napewno cos znajdziesz nie skupiaj sie na złych objawach.......wmawiaj sobie ze bedzie lepiej ..............POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Na mnie placebo nie działa ja już brałem inne leki, 7 lat się już tak męczę !! te leki albo działają albo nie !! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Ale dzięki Pozdrawiam :> Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 ale te leki działaja tylko trzeba pomóc sobie jeszcze zmiana myslenia a z tym lekiem jest to mozliwe...........no ja tez ze 4 lata sie z tym zmagam..........jezeli to nie tajemnica ile masz wiosen???????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi