Gość sarenka Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Mam pytanie czy macie wzrost wagi po lexapro? bo ja niestety tak :( martwi mnie to... Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Witaj sarenka,no ja tez zaczynam sie niepokoic bo apetyt mam ze ho,ho,ciagle bym cos jadła:(((co z tym zrobic????????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sarenka Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Hej witaj ...widzisz ja własnie nie wiem co z tym zrobic, około 2 lat na lexapro i 6kg do przodu no masakra! Przestraszyłam sie i biore pół tabletki czyli 5mg, żeby dalej nie tyc a tu klops! czuje sie fatalnie nerwica wróciła,lęki i powiem szczerze ze nie wiem co lepsze figura czy samopoczucie ok hmmm. Kiedyś brałam pramolan i też tyłam:( pewnie to tak juz jest na tych lekach.Oj biedne my:((( A wydaje mi sie ze wcale wiecej nie jem:( pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Witam, orientuje się ktoś jak z sexem po lexapro bo puki co biore 7 dzień i jestem wyłączony!? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Często obserwowanym objawem ubocznym łykania tego leku są zaburzenia funkcji sexualnych niestety .Przeczytaj ulotkę ,Pytanie tylko czy objaw ustąpi czy nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Sarenka witaj ,no ja ewidentnie wiecej jem,no ale wole to niz meczyc sie z nerwica .tez próbowałam zmiejszyc dawke ale nie lepiej czuje sie na 10.......... zycze wytrwałosci i cieszmy sie dodatkowymi kilogramkami ,idzie wiosna to moze bedzie lepiej........... co do sexu ja sie nie wypowiadam to indywidualna sprawa....... Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 A orientujesz sie czy sa jakies leki na nasza kolezanke i sie chudnie??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Na kilogramy jest tylko jeden sposub sport ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Sposób :> Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Anonymus,ja sie nie wypowiadam,bo zawsze byłam z tych co to mało interesuje tak wiec zadnej róznicy nie widze........... na co masz lexapro masz jeszcze skutki uboczne.......... ja jestem super zadowolona z niego biore od pazdziernika.........pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 A na lenistwo?????????hihi Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Słuchajcie trzeba jakos ten watek trzymac ,bo cos mało osób pisze,a lek moim zdaniem zasługuje na wiecej.:))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 To się musisz zainteresować i pare kilo można stracić ;) ja biore na depresje , po 7 dniach jestem osłabiony a reszta do wytrzymania mam takie wrażenie tylko jakby serce ciężko poracowało no i niepokuj , ale wiem że to za krótko żeby coś powiedzieć ,będe jeszcze pisał aha puki co biore 5mg i boje się zwiekszyć na razie bo pierwsze 3 dni był koszmar , telepawka i do tego złapało mnie przeziębienie . Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Ja meczyłam sie cos ponad dwa tygodnie,nie mogłam zwlec sie z łozka,było masakrycznie a dawke zwiekszyłam po 2 tygodniach i z dnia na dzien objawy uboczne ustapiły........ trzymam kciuki wytrzymaj ,nie rezygnuj czasem ,bo naprawde wrto.......... pisz na forum to bedziemy sie wspierac ja jestem czesto na watku *nerwica objawy ,jakie,kiedy?które najczesciej? jak spobie radzicie*zapraszam do nas:))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 To znaczy że jak zwiększyłaś na 10 mg to nie miałaś takiej telepawki jak na początku ? bo się cykam hihi Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Nie nie bój sie bedzie ok najgorsze były dni z piatka ,z dziesiatka,dałam rade ,no ale wiesz kazdy jest inny...........poczekaj jeszcze z piatka kilka dni i zobacz z dziesiatka.........wiesz mówia ze na poczatku wychodzi z nas wszystko to co nas meczyło ze zdwojona siła i u mnie sie sprawdziło ..........a teraz zyje spokojnie bez ataków........a mam nerwice lekowa z napadami paniki.......a ladowałam prawie co tydzien na pogotowiu.....dusznosci miałam masakryczne ,a najgorsze były te glupie mysli w głowie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Jaki sport proponujesz zeby pozbyc sie z 5 kg???????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Bieganie jest najlepsze ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Tabletki Thermo Speed albo coś podobnego poczytaj .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Dziekuje,,,,,,,,jak sie dzis czujesz???????????lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Dziś 8 dzień słaby,niepokuj, piszczy w głowie i jakoś kiepsko ogólnie :/ na razie nie zwiększam dawki na 10 mg ,pewnie potem znowu dwa tygodnie będzie trzeba czekać ah... Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Wytrzymaj warto...........ja miałam tez rózne jazdy nawet jesc nie mogłam.......a dzis jestem zadowolona kobitka i załuje ze tak długo zwlekałam...........nawet jak ma mi to pomóc tylko na jakis czas to warto niz meczyc sie kazdego dnia a tak jestem zawsze do przodu........trzymam kciuki........ warto miec kogos w domu przy sobie zeby wspierał.......... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Dzień 10 bez zmian :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Kamea2 ty tez miałaś takie osłabienie ???? i czułaś że serce tak ciężko pracuje ??? mam takie wrażenie jakbym miał nogi z gumy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonymus Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Ja też biore na noc 50mg trittico i dlatego jakoś śpie ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi