Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zażywanie Lexapro

Gość wozia2

Rekomendowane odpowiedzi

Hej witaj ...widzisz ja własnie nie wiem co z tym zrobic, około 2 lat na lexapro i 6kg do przodu no masakra! Przestraszyłam sie i biore pół tabletki czyli 5mg, żeby dalej nie tyc a tu klops! czuje sie fatalnie nerwica wróciła,lęki i powiem szczerze ze nie wiem co lepsze figura czy samopoczucie ok hmmm. Kiedyś brałam pramolan i też tyłam:( pewnie to tak juz jest na tych lekach.Oj biedne my:((( A wydaje mi sie ze wcale wiecej nie jem:( pozdrawiam

Gość anonymus

To się musisz zainteresować i pare kilo można stracić ;) ja biore na depresje , po 7 dniach jestem osłabiony a reszta do wytrzymania mam takie wrażenie tylko jakby serce ciężko poracowało no i niepokuj , ale wiem że to za krótko żeby coś powiedzieć ,będe jeszcze pisał aha puki co biore 5mg i boje się zwiekszyć na razie bo pierwsze 3 dni był koszmar , telepawka i do tego złapało mnie przeziębienie .

Ja meczyłam sie cos ponad dwa tygodnie,nie mogłam zwlec sie z łozka,było masakrycznie a dawke zwiekszyłam po 2 tygodniach i z dnia na dzien objawy uboczne ustapiły........ trzymam kciuki wytrzymaj ,nie rezygnuj czasem ,bo naprawde wrto.......... pisz na forum to bedziemy sie wspierac ja jestem czesto na watku *nerwica objawy ,jakie,kiedy?które najczesciej? jak spobie radzicie*zapraszam do nas:)))

Nie nie bój sie bedzie ok najgorsze były dni z piatka ,z dziesiatka,dałam rade ,no ale wiesz kazdy jest inny...........poczekaj jeszcze z piatka kilka dni i zobacz z dziesiatka.........wiesz mówia ze na poczatku wychodzi z nas wszystko to co nas meczyło ze zdwojona siła i u mnie sie sprawdziło ..........a teraz zyje spokojnie bez ataków........a mam nerwice lekowa z napadami paniki.......a ladowałam prawie co tydzien na pogotowiu.....dusznosci miałam masakryczne ,a najgorsze były te glupie mysli w głowie..........

Wytrzymaj warto...........ja miałam tez rózne jazdy nawet jesc nie mogłam.......a dzis jestem zadowolona kobitka i załuje ze tak długo zwlekałam...........nawet jak ma mi to pomóc tylko na jakis czas to warto niz meczyc sie kazdego dnia a tak jestem zawsze do przodu........trzymam kciuki........ warto miec kogos w domu przy sobie zeby wspierał..........