Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Atak duszności, katar i szybki rytm serca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam 21 lat, poprzedniej nocy mialem jakis dziwny atak ... PORAZ PIERWSZY W ZYCIU !!! mialem takie cos : obudziłem sie mialem atak duszenia się świst w gardle jak zapalenie płuc czy oskrzeli , pelny nos kataru , troche chciało mi sie kichac oraz strasznie szybko kołatało mi serce, jakos udało mi się zasnąć sam nie wiem jak bo nie moglem oddychac, nastepnego dnia normalnie sie czulem jak codzien czyli nic mi nie bylo. powtarzam miałem to poraz pierwszy w zyciu i mam 21 lat , co to moglo byc?? Przed nocą tego dnia jadlem orzeszki ziemne oraz byłem w lesie na godzinke. Orzeszki jem cale zycie i nigdy raczej po nich mi nic nie bylo. Nie wiem czy to ma cos wspolnego . Ale obawiam sie kolejnej nocy. POZDRAWIAM.
Gość kasia21
tez tak mialam.. lezalam i ogladalam film w nocy i nagle dziwnie mi sie zrobilo i myslalam ze sie udusze, ogolnie uczucie ze umieram.. straszne! balam sie isc spac, musialam sie szybko czyms zajac, zaczelam wysylas SMSy itd i ten strach i wszystko powoli przeszlo.. wiem co czules w kadym razie..