AnkaS Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam serdecznie rozpoznano u mnie przeciek lewo prawy przez środek (A) (FoA) co to takiego??? Proszę jak ktoś ma jakiekolwiek informację to proszę podzielcie się z nimi!! Cytuj Odnośnik do komentarza
AnkaS Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Proszę o jakieś informacje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Stracatella Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 AnkaS - FoA, ( łac. foramen oval apertum) nie mam pewnosci ale chyba na jednym z moich wypisów widziałam FoA - czyli inaczej PFO (ang. permanent foramen ovale)- przetrwały otwór owalny. Widać angielski wyparł łacinę skoro większość lekarzy stosuje PFO a nie FoA - pozdrawiamStracatella Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość LeonardSak Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi