Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Uczucie zatkanego gardła mijające po jedzeniu

Gość Lukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam 21 lat. Od 4 dni mam uczucie ,że mam coś w gardle. Uczucie jakbym miał kawałek jedzenia przyklejonego i nie chce pójść. Poza tym żadnego bólu nie odczuwam przy przełykaniu. Problemów z przełykaniem nie mam. Wszystko jest w porządku tak mi sie wydaje. Tylko męczy mnie te gardło, jak długo to będzie trwało ?! Co to wogóle jest ? Proszę o szybką odpowiedz bo nie wiem czy to na tle nerwowym czy muszę biec do lekarza :( Dodam jeszcze, że po spożyciu jakiegoś jedzenia to mi mija na ok. 5 - 10 minut a potem spowrotem wraca te uczucie *czegoś* w gardle. Proszę o Pomoc ! Z góry Dziękuje!

Natus, słuchaj ja jestem troche starsza od ciebie ale od wielu tat borykam sie z cieżką depresją na przemian z nerwica lekową. Ja przeczytałam twoje objawy to tak jakbym widzialal siebie. Posluchaj najważniejsze - wizyta u porzadnego specjalisty psychiatry, opowiedz mu o wszystkim łacznie z wyszukiwanie u siebie choroby, itd. Dostaniesz leki, niestety zanim zaczna dzialac troche to potrwa i jeszcze sie chwilke przemeczysz ale naprawde warto. Trzymaj sie i nie daj sie !!!!!