Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Szpital Zabrze

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani, może ktoś w ostatnim czasie leżał w Zabrzu na dziecięcym oddziale kardiologicznym ? Proszę napiszcie wszystko, czy rodzic płaci za pobyt, jakie są warunki, czy można sobie wykupić posiłki itp. Moja córka prawdopodobnie będzie miała operację ( mamy już skierowanie, czekamy na termin). Drodzy rodzice proszę napiszcie wszystko, ile trwał wasz pobyt, ile przed operacją, ile trwała operacja oraz jaka wada była, jak dziecko zniosło ją, wybudzenie po niej, czy mogliście odwiedzic wtedy dziecko. Ile leżało na intesywnej terapii. A później na zwykłej sali. Jak po powrocie do domu wyglądało wasze powracanie nie do zdrowia.strasznie się boje. Mamy daleko do Zabrza, dlatego pytam. Dodatkowo w domu zostawiam dwójkę dzieci i chce ich jakoś przygotować na to , ile nas nie będzie itp. wiem, covid strasznie wszystkim utrudnia dlatego pytam tutaj.

Ja moja córkę (niecale 3 miesiące) karmię nadal piersią. Ma wadę wrodzona, ubytek w przegrodzie miedzyprzedsionkowej i międzykomorowej 😞

Gość Ewa40zToF

Dobry wieczór! Zapraszam na Facebook na grupę Dzieci z wada serca, Życie z wada serca. Tam jest dużo rodziców dzieci z różnymi wadami serca, także tych leczonych w Zabrzu. Ja jestem osobą dorosłą z wws. ale inną niż AVSD (u mnie to skrajna postać tetralogii Fallota). Prosze się cieszyć, że córeczka może być operowana tak wcześnie, bo ja na pierwszą operację czekałam aż 8 lat.