Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od ponad dwóch tygodni miewam lekkie zawroty głowy wraz z lekkimi bolami ( BULE OD CZASU DO CZASU ) nie mam pojęcia skąd sie one wzięły blisko rok temu zacząłem mice problemy z dodatkowymi skurczami meczy mnie to do dzisiaj ale jest już lepiej zażywam tabletki antyarytmiczne ale martwią mnie te zawroty nieraz w nocy sie obudzę i muszę usiąść ponieważ wydaje mi sie ze zaraz zemdleje proszę o jakieś wskazówki jeżeli ktoś miał podobne obawy do moich. i jeszcze jedno zażywam tritace 2,5 na nadciśnienie. Może to od tabletek
Witam U mnie też zaczęło się od lekkich zawrotów głowy, ale potem było coraz gorzej. Silne zawroty, kołatanie serca, ból, nadwrazliwość na dźwięki, ucisk w czasce. Trafiałem kilka razy na pogotowie ale zawsze mnie wypisywali twierdząc, że nic mi nie jest. Przeszedłem szereg badań i okazało się w końcu, że to stany lękowe, przynajmniej wg lekarza. Nie chciało mi się wierzyć ale zacząłem brać Lexapro, sulpiryd i jakoś przechodzi.
Dzięki za odpowiedz może faktycznie mam jakieś leki ale nic po za bolem głowy mi nie dolega nie mam jakiś nie wiem obaw przed zaśnięciem czy tym podobnych nie pocą mi sie ręce tylko głowa mnie boli dosyć często no i te zawroty. 4 lata temu byłem na misji wojennej te dodatkowe skurcze to od tej właśnie misji może te zawroty to tez jakaś pozostałość po nerwach i stresie spędzonym w obcym kraju. a może tabletki tak działają biorę już je od ponad roku może za dużo . nie wiem nie mam pojęcia, a najlepsze jest to ze lekarze tez nic nie potrafią powiedzieć tylko ze to nerwy i nic po za tym
witam nerwusow moje objawy to okropny bol glowy piski i pieczenie glowy nogi jak z waty omdlenia cale plecy drzace az do posladkow jakby caly czas pracowaly mam dusznosci warjuje z tego bolu glowy mam zniesiona lordoze i zwyrodnienie odcinka c3456 i nikt sie tym nie przejmuje dostaje tabletki na rozszezenie naczyn i przeciwbolowe neurolog przez dwa lata powiedziala ze niewie co mi jest do szpitala niechca przyjac wizyty wyznacza raz na pol roku teraz tez siedze i sie trzese powidzcie co mi jest mam straszne bole nog w nocy jakby dretwialy moze ktos mi odpowie pzdr