Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Silny ból nóg, zwiotczałe mięśnie i bolące stopy

Rekomendowane odpowiedzi

mialem zimne stopy do takiego momentu zaczely bolec mi palce a nastepnie cale stopy ból zaczynal przemieszczac sie ku górze do lydek , wyzej calych nóg , wszystko trwa okolo 40 minut po tym czasie mam zwiotczale miesnie u nóg i lydek , silny ból ustepuje i zostaje maly ból , jednak niemoge normalnie chodzic , bo chód mój przypomina jak bym mial stwardnienie rozsiane lub parkinsona, lekko kiwa mi sie glowa ,chód mój przypomina wylew , mam niewladne nogi i lekko mi jeszcze bola niemoge ich jednak postawic ,bo jeszcze bola mi w okolicach tak jak np mówia okolicach platfusa lub podbicia ,czyli pod stopami,z dnia na dzien ból zmniejsza sie w 6 dniu prawa noga mi puszcza juz jest w normie , natomiast lewa pieta jest jeszcze zdretwiala i chodze na palcach.mialem to po raz drugi , pierwszy raz byl 23 pazdziernika ubieglego roku trwalo to 7 dni ,myslalem, ze to zmeczenie nóg ale tym razem trafilem na pogotowie i na neurologie do szpitala, nic jednak nieznalezli ,mimo szereg badan wlacznie z renenansem magnetycznym, moze ktos mi pomoze
Gość brydziaa

Ja od późnego czasu mam podobne objawy ogólnie zawsze miałam zimne stopy czy ręce ale ostatnio strasznie mnie bolą stopy teraz ten ból objął także łydki w pracy prawie cały czas musze stać myslalam że to od tego ale ból ciągle narasta :(

Może to jednak kręgosłup. Mogę polecić dr Więcka z Krakowa, dobry specjalista i też zna się na rehabilitacji. ZNam kilka osób, które dzięki rehabilitacji właśnie uniknęły operacji, więc myślę, że warto. praktyka.info.pl ta jest numer i wszytsko gdzie przyjmuje itd. powodzenia.