Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Karla

Rekomendowane odpowiedzi

witaj.Jak czytam opisy i wypowiedzi to zadaję sobie pytanie: czy oprócz klinili na Alpejskiej i na Slasku, w ktorych przeprowadzają ablacje nie ma innych i rownież dobrych? niektorzy strasza mało renomowanymi szpitalami i ja tez mam kłop[ot gdyz po nowym roku moge miec ablacje z tym tylko, ze w Lodzi na Szterlinga lub w WAM-ie.Prowadzi mnie kardiolog z Łodzi,ale na razie nie chce wydawac o nim opinii poniewaz byłam u niego z wizyta tylko dwa razy.Oczywiscie miły, konkretny i jako pierwszy od 20 lat zauwazył u mnie WPW(podejrzewa)Inni lekarze przez 20 llat wtym tez kardiolodzy nie podejrzewali WPW? nie rozumiem tego.ALbo sa niedouczeni albo daja spokój i nie mowia pacjentowi co jest grane przeciez lepiej dac sobie spokój...TYle ile miałam robionych ekg i usg nic nie wykazało a co ciekawe karetka zawiozła mnie do szpitala i nic.Dali kroplówe,zostawili sama na sali z czestoskurczem i nie mogłam doczekac sie piguły.dOpiero po godz.raczyła przyjść.Poczułam ulge kiedy odblokowało sie serducho. Nie wiem na dzien dzisiejszy czy zdecyduję sie na ablacje.CZas pokaze.Jakie masz dolegliwosci, opisz je.monia.
czesc konradzie polecam szczerze i od serca wspanialych lekarzy prof.jadwige i jacka moll to dzieki nim mój syn adas zyje juz 13 lat .jestem tym lekarzom wdzięczna do konca zycia.oto adres 93-338 łódz ul rzgowska 281/289 tel. 042 2712184,2711478 sekretariat oddzial kard. a do prof. j. moll na oddzial kardologii 0422712177.polecam i zycze powodzenia.sĄ wspaniali .ewa z kuj.-pom.
Witam serdecznie, czy ktos moglby mi napisac czy dr Moll przyjmuje w instytucie rowznies osoby dorosłe, bo z tego co wyczytalam na stronach int to zajmuje sie on glownie dziecmi? I drugie pytanie. Czy chcac sie umowic na wizyte z dr mozna zadzwonic bezposrednio do instytutu na rzgowska? czy dr posiada gdzies indziej swoj prywatny gabinet? Za odp bede widzeczna. Pozdrawiam
Pani Jadwiga Moll przyjmuje prywatnie na ul. Zielonej 29 w placówce MEDAX. Przyjmuje tylko dzieci więc jeśli chce się zapisać ktoś dorosły może odmówić wizyty, ale wydaje mi się że warto spróbować. Ja leczyłam się u Pani doktor od 6 roku życia , teraz mam już 32 lata i naprawdę lepszego lekarza nie spotkałam. Polecam bardzo gorąco
Gość Piotrek 62

Polecam lekarzy w dr Lik Clinic. Leczę się tam od pewnego czasu i jestem naprawdę zadowolony. Byłem konsultowany przez 2 specjalistów i uważam, że owe wizyty miały jakiś sens, gdyż pozwoliły na odpowiednie ustawienie mojego leczenia. (Zaburzenia tarczycy wzmagały problemy układu krwionośnego..) dane kontaktowe mają na stronie internetowej www.drlikclinic.pl