LukaszN Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Mój tata od tygodnia walczy z krwotokami z nosa* nie mam pojęcia jaka jest tego przyczyna od rana ma czasem 3 krwotoki jeden ustanie po chwili leci znowu i te krwotoki trwaja nawet po 45 minut nieiwem juz co mam robic bylisy uu lekarza zapisali leki na cisnienie i jeszcze jakies ale to nic nie pomaga!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość stracatella Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Niech sobie mierzy ciśnienie (nie tylko w czasie krwotoku) - często jest to wyraz nadciśnienia. pozdrawiam stracatella Cytuj Odnośnik do komentarza
LukaszN Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 caly czas ma prawie takie same tylko jak leci to jest wyzsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Hela 754 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Witaj. Może twój tata powinien być skorzystać z konsultacji laryngologicznej i zrobić dodatkowe badania, aby ustalić przyczynę tych krwotoków z nosa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość stracatella Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Powinien mierzyc przez przynajmniej dwa tygodnie kilka razy dziennie o tej samej porze siedząc na twardym stołku przynajmniej pięć minut. Powodów może być wiele ale skokowe ciśnienie jest trudne do uchwycenia a właśnie tak sie przejawia. Warto to wykluczyć, a swoją drogą wizyta u lekarza konieczna bo przyczyna moze być np. hemolityczna albo ralyngologiczna naczyniowa... lekarz jednym słowem i to dociekliwy pozdr s. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość minia Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 niech sprawdzi morfologie nieraz anemia tak sie objawia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi