Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica w ciąży

Enka33

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dziewczyny. Aniu miło Cię widzieć :) Te bóle są możliwe,bo ja na początku też miałam i sama nie wiedzialam co dokladnie mnie boli,ale lekarz wypisal mi nospę,ale obeszło się bez brania. Popytaj lekarza,może coś Ci poradzi. A poza tym jak się czujesz? Pozdrawiam serdecznie. Jak się dzisiaj czujecie ? Aguś jak u Ciebie? Miłego dnia wszystkim.
Gość wanda73 gadu6790432
aga, ja dostalam luteinę jak krwawailam na początku ciaży, pomoglo, cyclogest to odpowiednik polskiej luteiny stosowany w uk. marciocha, tak mi wlosy wypadają , ale mam tak czesto, wiec ne dziwuię się że w ciaży też, teraz obciełam na krociutko, przed porodem ide się ostrzyc na tyfus, bo wiem,ze wyleca znowu pozdrawiam
Wandziu,a jak Ty krwawilas to mialas zrobione w tym czasie Usg?Bo ja jestem ciekawa czy Twoja dzidzia w tym czasie tez była taka nieruchliwa.Trochę się nartwie tym co powiedziała lekarka,ze dzidzius nie rusza się a serduszko ledwo bije.Ona patrzyła w ten ekran i nie umiala ocenić co tam się dzieje a sprzęt ma naprawdę super nowoczesny.Martwie się już teraz czy ta dzidzia będzie Driwa skoro już taki slabeuszek jest.O Matko u mnie wiecznie coś!
Gość wanda73 gadu6790432
witaj aga, ja to miałam na początku ciąży i moja dzidzia wogole się nie ruszała , ale znowuż to byl taki stary sprzęt i lekarka mi powiedziala tylko,ze narazie nic tam złego nie widzi, ale nie widziała też skad to krwawienie i powiedziala,że to moze w kazdej chwili isę zmienić, bo tak czasem jest,że jest dobrze, a nagle chlust i koniec. nic ci nie pomoge, każda ciaża jest inna. teraz się martwię, bo boli mnie brzuch, tak skurczowo i bol jest okropny, wzięłam nospę, trochę zelzało, ale ledwo laze, boli tak miesiaczkowo, bo promieniuje do nóg, moze to czas miesiaczki. najgorsze,ze mam to za kazdym razem jak gdzieś musze iść, jak wrocę to zaczyna boleć,tylko coraz mocniej w miare czasu ciąży.nie chcę urodzić tak wczesnie, ale nie mogę też polozyć się na caly czas, bo nie ma komu zając się dziećmi. zresztą jak za duzo lezę to boli kregoslup, moze te bole są od kregoslupa. cholera, nie dosć,ze boli to caly czas się niepokoje. malenstwo skacze i fika, więc raczej nic mu nie jest, ale ten ból mnie paralizuje. mąż na szczescie powoli wychodzi z tego okropnej grypy, dziś już wstaje i chodzi po domu, ale przecież nie moze robić za mnie wszytskiego, zrestzą nie ulezę. do lekarza dopiero 3 listopada, a nawet jak pójdę, to zaleci mi lezenie najwyzej. nie wiem jak sobie pomoc, a dokucxzają mi i zylaki i kregoslup i te bóle w podbrzuszu.
LINA ja tez tak mam i jak wracam do domu to jest ok.... Dziewczyny u mnie do tego wszystkiego doszlo zapalenie stawu zuchwowego po prostu nie wiem co ze soba robic,w nicy nie moge spac i wkrecam sobie takie filmy ze szok,mialam dzis miec gosci ale musialam odwolac to spotkanie bo nie daje rady ;((((((( ku... zawsze cos.....
Gość wanda73 gadu6790432
witajcie. dziś cały dzien poleguję, więc tak nie boli, ale noc była okropna, spać z bólu nie moglam, kręgoslup. brzuch, stopy, wszystko mnie bolało, może to jakaś grypa, albo zmiana pogody, ja już nie wiem, no cóż. przewidywałam,że z moim zdrowiem ostatnie2-3 mieisace poleżę, musze zaczać się lenic. co u ciebie aga? co by nie bylo trzymaj się, jesteśmy z tobą.
Hej dziewczyny.Jak ja Wam zazdroszcze.Czy ja doczekam żeby sprawdzić jaka będzie plec?Ja już mam imiona wybrane.Narazie od soboty biorę te czopki i nie plamilam ale dopiero w sobotę pójdę na Usg zobaczyć czy dzidzia żyje.Ja miałam teraz grypę zoladkowa i lekarka powiedziała ze pewnie wirus-infekcja doprowadziły do tego krwawienia.Także proszę ubierajcie się ciepło,żeby Was żadne grypsko nie dopadlo.
Anna poradzisz sobie zobaczysz,badz dobrej mysli...ja to sie boje ze sobie nie poradze przy dwojce,Zuzia tez jest jeszcze malutka ma dopiero dwa latka..... AGUS dobrze ze nie plamisz,wszystko jest na dobrej drodze,a chodzisz do pracy?? musisz teraz duzo wypoczywac!!!! Caluje Was dziewczynki!!!!
Witam, jestem tutaj po raz pierwszy, lepiej jest przez to wszystko przechodzić jak ktoś to zrozumie, jestem w czwartym miesiącu ciąży i borykam się z tą cholerną nerwicą, strasznie boje się aby maleństwu to nie zaszkodziło, mam nadzieje że ktoś się do mnie odezwie bo jeszcze za bardzo nie wiem jak się poruszać na tym forum, wiem że temat założyła Enka33, czekam na odpowiedzi:-)
Witaj Aneto 26 . My wszystkie tutaj zmagamy sie z nerwica oraz napadami panicznego lęku podczas ciazy , wspieramy sie i pocieszamy . Napisz cos wiecej jak dlugo masz nerwice czy bierzesz jakies leki czy moze przed ciaza cos braląs . Na forum sa osoby, ktore biora leki podczas ciezy i taklie ktore juz rzucily w momencie wiadomosci o ciazy . Pozdrawiam